203

до 151 национала

преди 12 години

В коя чужбина ще ходиш ти бе ***,те каракинда никъде не играят вече,а и никъде не вземат играчи които са с патерици вместо крака,ти не те зная кой си но си много тъпо *** ако имаше мозък вместо въздух в кратуната ти може и да разбереш от коя страна се рита топката,но ти вместо кратуна имаш шамандура на раменете си радвай се че не те зная кой си иначе ще те помета като те срещна *** недоносен,*** да *** и ***.

202

eve1

преди 12 години

Призовавам да се закрие БФС!Никаква полза от него,там са на службица разни трътльовци,които само лапат тлъсти заплати от скромния ни държавен бюджет.Спокойно професионалната лига може да управлява вътрешното ни първенство.

201

Национула

преди 12 години

Досущ като държавата, дето им плаща пари....Всичко е загубено!

200

Анонимен

преди 12 години

манекените нашибани за пореден път....хахаха ето до какво води чалгата и алкохола

199

Анонимен

преди 12 години

hahahhahahahhaha looooooooooooooooosers :)

198

Анонимен

преди 12 години

i da padnem i da biem pak ce senapiem,chalga i manekeni po stadiona

197

Любо

преди 12 години

От повече от 35 години редовно гледам Българският национален отбор,но такъв срам,такъв резил съм изпитвал само още 2 пъти...С 1-6 от Чехия и 1-6 от Испания...

196

Анонимен

преди 12 години

Трагедия!!! Футболисти ми били! *** , НЕКЪДЪРНИ МАНЕКЕНИ!!!!!!

195

а

преди 12 години

Пишете едно R.I.P за националния и админите да затварят темата!

194

Притча за Джизъса

преди 12 години

Покрай дърво на пуск кър дриблирал Благо Георгиев. Финтът не му се получил и топката се оплела в клоните на дървото. Дървото промълвило: Спаси ме от местния дърводелец - иска да ме посече с брадвата си. Благой отвърнал: Без топката не мога да ти помогна. Дай ми я първо да ми се оплете в двата корена малко, после ще се усуча около нея, ще си падна сам без никой да ме посича, ще полежа... и дърводелеца ще вземе мен, а теб ще остави на мира. Така Благой спасил дървото, а дървозелеца изваял обра

193

Fen

преди 12 години

ако Божинката така умерва и Николетка няма да я карат дълго.....

192

БФФ...

преди 12 години

.. Е НАЙ-КОРУМПИРАНАТА, ПРОСТАШКА И ПРИМИТИВНА ФОРМАЦИЯ В СТРАНАТА!СЛУЧВАЩОТО СЕ....Е САМО ЛОГИЧНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ, НА БЕЗБРЕЖАТА ТЪПОТА ,ТАМ.....!

191

до 189

преди 12 години

А дано, но нада ли!

190

:(

преди 12 години

Чесно да ви кажа аз съм за да се разпусне националния отбор и когато има ФУТБОЛИСТИ да се сформира отново. Не мога да приема, че им плащаме на тия заплати и то какви.

189

Говедарин

преди 12 години

Ники Михайлов се засилил да хване автобус, и...автобусът минал под плонжа му!:D :D :D

188

M

преди 12 години

За следващото европейско първенство попадаме в следната квалификационна група: Андора, Сан Марино, Лихтенщайн, Люксембург и ние. Първите четири се класират директно за финалите. Шефът на БФС прави следното изявление: "Случихме се в желязна група. Ще ни бъде много трудно. Но не бива да развяваме белия байрак!"

187

Говедарин

преди 12 години

И да паднат и да биятпа ше се напият

186

реалността

преди 12 години

Пиша след всеки мач едно и също . Малката перука отново уникално слаб , всичко във вратата влиза . Защитата - мухи без глави , незнаят да покриват , подреждат и т.н. Халфове ,такива няма -дрибъл , голов пас , мисията невъзможна . Нападение ялово , търсете деветка който вкарва , такъв се раждаш , несе учи . Така за една година вкарваме три гола ,това е унизително .

185

Hristov1984

преди 12 години

Положителното на това, че завършихме последни на празни трибуни, е че сега ръководството на БФС ще се замисли сериозно за решение на проблема. Празни приказки и обещания няма да върнат хората на стадиона.

184

Оги

преди 12 години

Тия Илияна Раева нямя да ги оправи трябва дисциплина като при Нешка робева.Трябва им старата безкомпромисна школа.Щом представяш Родината ще се трудиш или изчезваш!Това е друго няма.Искат нещо ако може обаче без да си мръднат пръста е така не става.Във всички спортове става така.Колко ми беше смешен един щангист като каза, че тренировките при Абаджиев били тежки.....смях, смях.То с лежане олимпийски шампион не се става!Разглезиха се всички вече.