Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Интер започна по изключително срамен начин участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига. В мач от група Б на турнира "нерадзурите" загубиха на собствен терен от турския Трабзонспор с 0:1.

Гола отбеляза чешкият защитник Ондржей Челюстка.

Макар че на пръв поглед имаха териториално надмощие, играчите на Интер не успяваха да застрашат вратата, пазена от Толга.

Трабзонспор пък вкара най-чистото положение в мача в 76-тата минута.

Загубата поставя под сериозна въпросителна бъдещето на треньора Джан Пиеро Гасперини в Интер.

Подробностите за срещата и всички новини от Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

TR

преди 12 години

i da zavijdate i dane zavijdate nashite futbolni otbori virvyat po pravilniyat pit zashto ne si zadavate viprosa kade sa levski i cska az lichno mnogo iskam i te da imat uspehi v evropa zashtoto sim porasnal s tezi otbori no za sijalenie ne vijdam nikakva svetlinka jalko a kakva istoriya imat ....

27

Анонимен

преди 12 години

Като се има в предвид колко пари се наляха в Ман сити, бих казала че Манчини не се справя толкова добре, Уестхям също като гледам не цъфнаха и вързаха покрай Дзола. Като говорех за отбори с традиции не визирах Челси и Ман сити, в които се наливат пари до безобразие, отбори с традиции са Ман Юнайтед, Ливърпул, Арсенал. А Англия като национален отбор се е справяла доста по-добре без Капело, така че прехвалените италианци със сигурност не са научили англичаните на футбол.

26

Анонимен

преди 12 години

Между другото Трапезунд ( Трабзон) е последната Византийска крепост която пада, това става след 1453г. и падането на Константинопол. Този район е известен като Понта и е бил населен с понтийски гърци! Малко историческа препратка!

fallback