Арсен Венгер по време на мача с Манчестър Юнайтед. Снимка: Reuters
fallback

Арсен Венгер за пореден път категорично отхвърли възможността да напусне Арсенал, след като лондончани паднаха със срамното 2:8 от Манчестър Юнайтед и имат едва точка от първите си 3 мача във Висшата лига.

Още преди мача голяма част от феновете изразяваха недоволството си от работата на французина напоследък и случилото се на “Олд Трафорд” може окончателно да отприщи гнева към специалиста.

“Не, няма никакъв шанс да напусна. Боли ни и мога да кажа, че преживяхме голямо унижение” заяви той след срещата.

“Мисля, че трябва да минат повече от 3 мача, преди да преценя, че тотално съм сгрешил в работата си. Приемам критиките, но ще продължа да взимам решенията, които смятам за правилни” категоричен беше французинът.

“Видя се, че не успяхме да се възстановим физически от мача в сряда, който имахме. Съперникът има класа и веднага ни наказа. Освен това ни липсваха твърде много важни играчи, което също оказа влияние” добави още той.

Oще по темата

“Да, допуснахме много грешки в защита, но имаше моменти в срещата, в които показахме качествата си. Въпросът е, че в един момент се сринахме физически. Сега трябва по-бързо да се справим с проблемите си. Работим сериозно по селекцията, но не можем да предложим заплати, които други тимове могат” каза още Венгер.

Специалистът разкри, че тимът ще направи нов опит да вземе Гари Кейхил, а и съвсем скоро ще бъде обявен трансферът на Парк Чу-Йънг от Монако.

След мача мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън защити колегата си като заяви, че съставът на Арсенал е бил „с отслабен състав, заради многото контузени футболисти“ и това до голяма степен е улеснило неговия отбор.

"Според мен е твърде несправедливо Венгер да бъде подлаган на критики, тъй като този човек е в клуба от толкова много време и е направил адски много за него. Благодарение на Арсен, Арсенал изгради фантастични футболисти. Освен това той има голяма "вина" отборът да пълни хазната си, след като продава създадените от него играчи. Може би хората забравят за неговия принос за отбора, който е огромен", не пропусна да отбележи Фъргюсън.

Още новини и коментари четете в gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

abe 16 nomer

преди 12 години

ti sliap li si, kiorav li si ili nevijdash? kvi gluposti si napisal"Браво на Съра, че е защитил колегата си! Това се нарича джентълмен и човек, който уважава противника, а не му се подиграва."Ta koi drug ako ne tvoit glist Sir40 ne se podigrava na Wengera? Koi drug ako ne Sir4o neiska da ima skandali i slabi treneri- zastoto samita ManUn e gora ot skandali i e voden ot izkukurigal moshennik, koito pe4eleshe titli s naglaseni poredici ot ma4ove, uredeni referi i ataki prez presata srestu protiv

19

стоян

преди 12 години

до шефовете на Арсенал,кото не купувате,като не може да си задържите добрите футболисти все това ще ви се случва,а ако махнете Венгер вземете Вили Вуцов и пари ще ви дадем алчни ***.

18

norm

преди 12 години

Не плюйте по Венгер,всичко,което Арсенал е постигнал,се дължи на неговата работа.Ако сте забелязали,Венгер създава големи играчи,не ги купува на готово,както много други и за това отборът му е в добро финансово състояние.Ако не тази,то в следващата година Арсенал ще е отново познатия Арсенал.

fallback