20

abe 16 nomer

преди 12 години

ti sliap li si, kiorav li si ili nevijdash? kvi gluposti si napisal"Браво на Съра, че е защитил колегата си! Това се нарича джентълмен и човек, който уважава противника, а не му се подиграва."Ta koi drug ako ne tvoit glist Sir40 ne se podigrava na Wengera? Koi drug ako ne Sir4o neiska da ima skandali i slabi treneri- zastoto samita ManUn e gora ot skandali i e voden ot izkukurigal moshennik, koito pe4eleshe titli s naglaseni poredici ot ma4ove, uredeni referi i ataki prez presata srestu protiv

19

стоян

преди 12 години

до шефовете на Арсенал,кото не купувате,като не може да си задържите добрите футболисти все това ще ви се случва,а ако махнете Венгер вземете Вили Вуцов и пари ще ви дадем алчни ***.

18

norm

преди 12 години

Не плюйте по Венгер,всичко,което Арсенал е постигнал,се дължи на неговата работа.Ако сте забелязали,Венгер създава големи играчи,не ги купува на готово,както много други и за това отборът му е в добро финансово състояние.Ако не тази,то в следващата година Арсенал ще е отново познатия Арсенал.

17

dedo

преди 12 години

И аз да бях фен на Юнайтед и аз щях да искам Венгер да остане доживот в Арсенал :)А ако можеше и паралелно да води и Челси, Ливърпул, Ман Сити и Тотнъм щеше да е чудесно - гарантирани титили за Юнайтед за 20 години напред :)А и ако можеше и лекарите на Арсенал да обслужват гореспоменатите клубове - перфектно :)

16

до 13

преди 12 години

Евала за коментара ти! На 100% те подкрепям!

15

God

преди 12 години

Браво на Съра, че е защитил колегата си! Това се нарича джентълмен и човек, който уважава противника, а не му се подиграва. Не мисля, че с тези играчи и в тази форма, Арсенал може да очаква кой-знае какво. В края на краищата, треньорът играе с това, с което разполага, а то с малки изключения не е добро. Продадоха двама важни играчи, а не ги заместиха с нищо. Само с Ван Перси отпред ще е трудно да бият отбори като МанЮн и Челси. Жалко, че Бербатов не игра. На него му върви срещу Арсенал.

14

:)

преди 12 години

Арсен Венгер е най - големия човек. Всяка година се гаврят с труда му/собствениците/, а той продължава да има сили да работи в този клуб. Човека прави чудеса с тези футболисти и с нови имена да продължава да държи отбора на ниво. Той за нищо не е виновен, трябва статуя да му направят. Всяка година той носи приходи на отбора си по 50 милн., а накрая той виновен. Фен съм на Ман. Ю, обаче Венгер заслужава само уважение!!!

13

dedo

преди 12 години

И Шпайдела и Гочето Василев бяха глеми треньори :)Преди 20-30 години обаче :) Същото е и с Венгер, още шреди 5-6 години трябваше да стане някакъв голям директор и шеф на младежката академия в Арсенал ( в тпва поне го бива определено) и да даде път на някой по-млад и с по-различни виждания треньор и да спре да мъчи всички и да си остане легенда.

12

аз

преди 12 години

Абе големите разбирачи...какво сте го заоплювали Венгер бе?този човек е свързан с името Аресенал!!..фен съм на юнайтед но както МанЮ е едно цяло с Фърги така и Арсенал е с Венгер...*** и големия разбирач е българина на футбол...за тва ние сме най-голямата сила в света кат гледам..та все акъл на другите даваме..бахси смешковците!!

11

с. до 2

преди 12 години

Карло Анчелоти стана шампион на Англия и взе купата с Челси!Това се нарича дубъл,ако не знаеш!Какъв провал имаш предвид!??Арсен Венгер напоследък наистина не му върви,но Арсенал е единственият отбор станал шампион без да загуби нито един мач през сезона!Факт!Сега загуби двата си най-добри играча и отбора явно е в криза,но ще е тъпо да го изгонят!Като не му дават пари за звезди какво да направи!Интересно ми е дали Манчестър щяха да имат толкова фенове когато изкараха 27 години без титла!

10

9.11

преди 12 години

Голям срам е тоя мач, просто размазване отвсякъде на Арсенал! Няма ли сили от мача в сряда!? А като вземате милионите не казвате че са ви много? И други отбори са падали с подобни резултати, ама треньора депозира оставката си. Ако я заслужава му я дават. Напред е страшно, назад срамно! Но това не важи за Венгер.

9

Анонимен

преди 12 години

Жалко за Арсенал! Не заслужаваха да падат с толкова. Миналия сезон играха толкова сполучливо срещу Барса! Съжалявам, че Бербо не игра и се радвам, че Чичарито не вкара гол.

8

пенсионер

преди 12 години

да дадат някои лев за нашта балерина резерватов да им отърка пеиките...

7

ДА!

преди 12 години

Ашколсун бе,пич! И кога ще си я подаваш тази фамозна оставка? Когато започнете да инкасирате двуцифрени резултати ли?...Голям *** е тоя!...

6

БТК

преди 12 години

То тогава нашите треньори трябва в Сибир да ги заточат ...

5

Анонимен

преди 12 години

нека го остават обичам да гледам как най-противния ми отбор се гърчи нищо че не съм от джунайтет

4

фергюсън

преди 12 години

Все едно ,че М. Юнайтед играеше с някой наш отбор от б група, а Венгер изглеждаше като напикано мушкато!!!!

3

брадваро

преди 12 години

фенове:))колхозна терминология

2

Анонимен

преди 12 години

Карло Анчелоти решил да се поразходи из Лондон, но се срамувал много от провала си като треньор. Затова си сложил перука, тъмни очила и си залепил брада. Метнал си и едно шалче на Манюнайтед за заблуда. Крачейки на улицата, видял срещу себе си мършава клошарка с огромна кърпа на главата, закриваща половината `и лице. "Здрасти, Карло!"- поздравила го клошарката. Анчелоти подскочил и просъскал: "Как ме позна тая?". Клошарката се приближила до ухото му и прошепнала "Тихо бе, аз съм Арсен Венгер"...

1

брадвро

преди 12 години

само разстрел ш'те опраи теб.