Снимка: БГНЕС
fallback

Бившата номер 4 в световната ранглиста Магдалена Малеева, която прекрати своята кариера преди 4 години, спечели титлата от държавното първенство по тенис за жени, което се проведе на кортовете на ТК “Локомотив” в Пловдив.

Във финалния двубой най-малката от сестрите Малееви надигра с 2:0 сета поставената под номер 3 в основната схема Изабелла Шиникова, в отделните части 6:4, 6:4.

Двубоят започна нервно и за двете състезателки, които си размениха по два пробива, но постепенно опитът на много по-рутинираната в този мач Маги Малеева си каза думата и тя напълно закономерно стигна до успеха в първата част след 6:4.

Oще по темата

Идентична бе ситуацията и във втория сет, когато Шиникова се опитваше да бъде по-агресивната тенисистка на корта, но в ключовите моменти Малеева успяваше да вземе своето и с великолепни отигравания в близост до мрежата матира много по-младата си опонентка.

Вижте още за успеха на Маги Малеева

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Българин

преди 13 години

До: sdИзвинявам се за правописната грешка, след като за тебе това е толкова важно.

23

sd

преди 13 години

"Доста хора имаше във форума коЙто..."С тоя правопис не ми приличаш на българин.

22

ойой

преди 13 години

направо потрес. Неподготвена ветеранка печели без проблем държавното първенство. Че то значи тенисът ни е много по-сле отколкото дори си представях. А вие очаквате да се печелят турнири, скачате от радост за Пиронкова и т.н. - къде сме тръгнали въобще?Добре че не са се пробвали и другите сестри Малееви:)

fallback