24

Българин

преди 13 години

До: sdИзвинявам се за правописната грешка, след като за тебе това е толкова важно.

23

sd

преди 13 години

"Доста хора имаше във форума коЙто..."С тоя правопис не ми приличаш на българин.

22

ойой

преди 13 години

направо потрес. Неподготвена ветеранка печели без проблем държавното първенство. Че то значи тенисът ни е много по-сле отколкото дори си представях. А вие очаквате да се печелят турнири, скачате от радост за Пиронкова и т.н. - къде сме тръгнали въобще?Добре че не са се пробвали и другите сестри Малееви:)

21

Българин

преди 13 години

Наскоро Ви бях написал, че няма стари и млади, а има можещи. Маги го доказа.Доста хора имаше във форума който преди няколко дена и се смяха, та искам да им кажа следното на тях: Пичове Вие ако пробягате 100м сигурно ще изплезите езици до земята, а тя е на 35, така че проявете уважение към тази жена. Правилни са коментарите че отдолу не иде нищо, но така е не само в тениса а в спорта като цяло - защото я няма основата (кортове и игрища за масов спорт). В БГ на мода е чалгата а не спорта!!!

20

кеф

преди 13 години

Който го може - го може. Браво на Маги Малеева - един човек с характер.Сега в България са на мода само празните думи и пози във всяка една област - от политика , през бизнес та до спорт.Всеки уж всичко знае , но нищо не може. Хора на действията трябват да изхвърлят тая *** в ъгъла на обществото, където им е мястото.

19

АЗ

преди 13 години

Цветана Пиронкова, Диа Евтимова, Елица Ксотова, Виктория Томова, и Мартина Гледачева не взеха участие, т.е. нямаше ги реално най-добрите ни активни състезателки... Което означава, че другите трябва доста да се потрудят, ако искат да ги стигнат... А да не говорим колко трябва да се потрудят и гореупоменатите за да стигнат успехите на Маги... Още веднъж - Браво, Маги!

18

АЗ

преди 13 години

Маги си начеса крастата - това е вярно. Показа класа - това също е вярно. Самата тя го каза, че просто й се е доиграло след 5 годишна пауза и след като роди 2 деца. И успя - без подготовка, без тренировка. И точно поради това постижението й е добро - в личностен план. Относно младежта - да отупаш набързо едни от предполагаемите най-млади, перспективни, ентусиазирани, тренирани, бъдещи звезди, не говори добре за нивото, определено. Но да не забравяме, че

17

до 9

преди 13 години

Ами трябва да си сигурен че на Пиронкова няма да и е никак лесно...Ще победи вероятно,все пак Малеева не е тренирала много време,но ще се изпоти и по дупето...А и дали ще победи е спорно...Общо взето при Пиронкова има проблясъци,но няма постонянство и класа,за съжаление...

16

Агаси

преди 13 години

Щом Маги (която не играе вече 4 години) побеждава на финала (има-няма 20 год момиче) означава,че БГ тенис не се развива!Браво на Маги!

15

Plamen

преди 13 години

KLASA, BRAVO MAGI!!!

14

Анонимен

преди 13 години

Ясно е, че не само във футбола, но и в тениса, идващите младоци не стават за големите игри. Мамините дечица по-добре да се разкарат от спортния хоризонт.

13

p

преди 13 години

То добре, че и оная с липсващият форхенд (Пиронкова) не беше там, че тогава срама щеше да е още по-голям. Лелчето щеше и нея да разплаче... в два сета.

12

от 1 и 4

преди 13 години

А ти като разбирач, трябва да ти е ясно, че щом тя дето не е играла 4 год. може да стане първа, значи другите участници в тоя турнир са били абсолютни куци коне... И както казах и преди - затова играят на държавното, а не по света.

11

Анонимен

преди 13 години

Браво, како Маги.Тя каквото е имала да доказва го е доказала отдавна. Това първенство е само за да си припомни добрите стари времена и състезателната атмосфера. И на този турнир далеч на играят най-добрите български тенисистки, повечето даже не са професионални състезателки.

10

Анонимен

преди 13 години

каква е тая баба яга?

9

Анонимен

преди 13 години

Би било интересно да я видим срещу Пиронкова, която е във вихъра си! Така срещу някакви неизвестни бг звезди е много лесно :)

8

Пич

преди 13 години

Боже, боже, на какво ниво ни е държавното първенство. И няма нито едно младо момиче, което да не може да победи една 35 годишна тенисистка, която не е трнирала от години ?! Ами значи просто федеарцията и държавата трябва много сериозно да се замисли.

7

p

преди 13 години

Представете си на какво ниво е женския тенис в страната ни щом лелчето, която не е тренирала от ГОДИНИ, а само поцъква тук там за удоволствие печели държавното ни първенство. Ако аз бях на тяхно място щях да се откажа от тенис... Но в България има много хора, най-вече родители с болни амбиции за децата си.

6

до 1

преди 13 години

:DDD Лелеее, ще ме скъсаш от смях! Ти интересувала ли си се от тенис някога, знаеш ли въобще какви успехи е имала Магдалена Малеева на световната сцена???Не случайно е била номер 4! Вземи попрочети малко, пък тогава коментирай, че си смешна/смешен.

5

до 1 и 4

преди 13 години

Пълно е с разбирачи по тея форуми ... Наясно ли сте, че в тоя спорт 90% е техническа подготовка. Малеева не е играла от 4 години и е на 35г. Ето затова е голяма работа.