Снимка: БГНЕС
fallback

Националният ни отбор по волейбол допусна втора поредна загуба на Световното първенство, след като бе победен от състава на Чехия с 3:1 гейма. 

Дали заради умората или поради друга причина, но "лъвовете" бяха много далеч от шампионското си лице, а под всякаква критика бе представянето на разпределителя ни Андрей Жеков.

Чехите демонстрираха силни атаки и влудяващо добро посрещане. 

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Бойко Димитров

преди 13 години

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ И ТОВА Е;)

52

фактология

преди 13 години

Гледах и трите мача на Сърбите. Няма отбор със сервиз като нашия!!!/Силната ни страна според *** Сашо Йовков!!!/При това с толкова грешки.Умрели центрове. Този Йосифов се кърши като ***...нали си мъж бе *** какво се пулиш., Посрещане ....трагично. Истината е че психиката на тези момчета и на всички българи е НУЛА !!!

51

Nasko

преди 13 години

Абе стига вече, защо се заблуждаваме, Да, силен БЕШЕ отбора ни!Какти и след мача с Франция писах!Нащите играят ЕДНОТИПНО!Волейбола е игра с въобеажение!Имаме единРазпределител само, е?А само с Биене на топката не става волейбол!Нямаме блокада, нямаме посрещаче, освен Казийски...?Какво друго??Крайно време е да се смени начина на подготовка, да се наблегне на ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА на комбинациите!!

fallback