53

Бойко Димитров

преди 13 години

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ И ТОВА Е;)

52

фактология

преди 13 години

Гледах и трите мача на Сърбите. Няма отбор със сервиз като нашия!!!/Силната ни страна според *** Сашо Йовков!!!/При това с толкова грешки.Умрели центрове. Този Йосифов се кърши като ***...нали си мъж бе *** какво се пулиш., Посрещане ....трагично. Истината е че психиката на тези момчета и на всички българи е НУЛА !!!

51

Nasko

преди 13 години

Абе стига вече, защо се заблуждаваме, Да, силен БЕШЕ отбора ни!Какти и след мача с Франция писах!Нащите играят ЕДНОТИПНО!Волейбола е игра с въобеажение!Имаме единРазпределител само, е?А само с Биене на топката не става волейбол!Нямаме блокада, нямаме посрещаче, освен Казийски...?Какво друго??Крайно време е да се смени начина на подготовка, да се наблегне на ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА на комбинациите!!

50

hhh

преди 13 години

dimo tonev martin stoev i prandi ,ne pi6ete tapotii

49

преди 13 години

Защо в България, някой вложи старание, изгради или създаде нещо солидно и хубаво и хайде хоп, сменяме го. нека друг, наш човек да обере лаврите. Затова никога няма да имаме продължително време добри отбори. Жив пример е футболът в ЦСКА и Левски. При волейболът е същото. За мене, Димо Стоев създаде тоя отбор, Пради обра лаврите. Сега Пради ще си отиде, ще търсим друг баламурник да го укрепне. Калпава система за завистници. Свършва се вече ерата на Българския волейбол, на Пради.

48

ddd

преди 13 години

И сега - честита Бразилия в новата група!

47

Mishel

преди 13 години

Моето предвиждане.Следващият мач играем с Полша и падаме.

46

Боби

преди 13 години

Нормалну е след голямата игра срещу Франция националите ни да не са в най-добрата си форма.Волейболистите ни са айде да не казвам най-добрите но са едни от най-добрите отбори в цял святи ако не бяха тъпите съдии можеше да бием и французите много ме е яд...Ама ко да се прави...БЪЛГАРИ ЮНАЦИцяла България ви обича....Успех момчета за напред.

45

TA6A C I

преди 13 години

SRAMNA ZAGUBA I SRAMNI BUBI NQMA....

44

до 43

преди 13 години

Аут.сайдерът си ти брато... Чиниш ми се небългарче, подстрекателче. Много сте такива, които в този форум клепате българите!

43

Анонимен

преди 13 години

Страхотни са ни волейболистите и ни радват с таланта си, но според мен нямат манталитет на победители.Като че ли не издържаме психически! Това е жалкото! Иначе са страхотни таланти и заслужават нашето уважение!

42

Manqkas

преди 13 години

3.68 коефицент добре влезе

41

Анонимен

преди 13 години

Сега няма ли някоя новинка за "гОЛЕМИЯТ гришо"?!Българина е синоним на АУТСАЙДЕР!

40

Анонимен

преди 13 години

Ей спиртист долен, знаеш ли колко си жалък!?...на колко водки ги гледа в дискотеки, след като всички ние останалите ги гледахме и двата дни уикенда как се потиха на игрището в Италия?!!? Само респект за волейболистите ни!

39

Анонимен

преди 13 години

В дискотеката Роял в студентски град не им беше зле в събота.. поне до 5 часа изкараха.. тоест в неделя са спали цял ден.. кво да ги търсиш днес.

38

Фен

преди 13 години

Сега трябва да ги подкрепим не да ги хулим , така правят големите....

37

Amenhotep

преди 13 години

Видя ли първия коментар в тази тема?

36

ТУК Е

преди 13 години

По коя тема - тази за волейбола,или за за твоята личност.Защото в коментарите има повече твой снимки(като млад),отколкото в новината .

35

tur4in

преди 13 години

dati kaja chesno ti nesi losh chovek i imash dosta znania po niakoi temi no malko se saobrazivay kato ima novina za turtsite ili za Tursia

34

Тракийски

преди 13 години

Не може когато печелим да сме герои, а когато губим - позор . Спорта не е само радост .... Сега нашите момчета се нуждаят онази екзалтирана публика, която твърдим , че сме .... Но повече ми се вярва , че ще викаме "Разпни го ! " . Защото винаги ни е идвало от вътре да сме с победителите , а не с нашият отбор .