Снимка: БГНЕС
fallback

Скандалът с прекратяването на мача между Локомотив в Мездра и ЦСКА е умишлено нагласен, за да изгубят червените шампионската титла.

Това обяви бившият президент на армейците Александър Томов на специална пресконференция.

Както е известно, агитката на ЦСКА нахлу на стадиона в Мездра в 61 минута при резултат 1:0 за домакините.

Това доведе до прекратяване на мача, след което последва наказание от 3 мача лишаване от домакинство за червените, 15 хиляди лева глоба и служебна загуба с 0:4.

Известният в червения фолклор като Сашо Апашо бивш вицепремиер намекна, че събитията в Мездра са били нагласени от самия клуб.

"Цялата работа беше нагласена ЦСКА да загуби титлата. Ние тези хора, които нахлуха, ги познаваме, знаем лицата им. Били от други клубове, било провокация (такова бе становището на част от ръководството на червените - б.а.), айде бе", изрази гледната си точка Томов и продължи:

"Никой не може да ме убеди, че това са случайни неща. В онзи момент беше решена шампионската титла".

Какво още каза Александър Томов
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Ууууууу

преди 14 години

Абе кво ти влеза в работата какво е било в Мездра бе престъпник? ти си гледай делото за кражба на милионите дето си излапал.Гад безпардонна и нагла!

44

CSKA_FEN

преди 14 години

TOMOOOOV PREZIDEEENT 6ALALALALQQQQQ TOMOOOOOV PREZIDENT 6AAAALALALALALQQQQQQ!!!!! 16 TO4KI PREDNINA NEPOSTIGNATO OT NIKOI DRUG PREZIDENT!!!!

43

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 14 години

Световната конспирация в действие.Всичко е нагласено Левски и ЦСКА да не са шампиони.За какво да ни излагате отново в Европа *** и ***.Там мачове не се уреждат.Не търсете под вола теле.

fallback