45

Ууууууу

преди 14 години

Абе кво ти влеза в работата какво е било в Мездра бе престъпник? ти си гледай делото за кражба на милионите дето си излапал.Гад безпардонна и нагла!

44

CSKA_FEN

преди 14 години

TOMOOOOV PREZIDEEENT 6ALALALALQQQQQ TOMOOOOOV PREZIDENT 6AAAALALALALALQQQQQQ!!!!! 16 TO4KI PREDNINA NEPOSTIGNATO OT NIKOI DRUG PREZIDENT!!!!

43

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 14 години

Световната конспирация в действие.Всичко е нагласено Левски и ЦСКА да не са шампиони.За какво да ни излагате отново в Европа *** и ***.Там мачове не се уреждат.Не търсете под вола теле.

42

Левски до гроб

преди 14 години

Е, кво да не би да не беше нагласено, а? Не го ли помните Дучето как седеше отстрани и се хилеше като ***, точно! Абсолютно нагласена работа беше. Само че така и не стана ясно кой и защо го нагласи. Имаше обаче поне 5 версии, които изплуваха в публичното пространство и всичките правдоподобни. Освен това защо плюете Лупи ? Той ви направи шампиони, бе, ***!!!

41

lupi

преди 14 години

Този евтин тарикат още ли не е в панделата?

40

червен

преди 14 години

не за първи път губим титлата !ЦСКА много подарява на Левски! Сега и на Литекс ли ще подарим след случая в Мездра?САМО ЦСКА! Искаме ХОРА С ЧЕРВЕНИ СЪРЦА В КЛУБА!

39

Анонимен

преди 14 години

Саше да ти го набием у разкривената мусура *** гадно, оти не одиш да помолиш некой ти напълни кафевата дупка със кремче ами се седнал да ми нищиш тоа скапан мач бе брадавицо прокажена ?

38

ЦСКА

преди 14 години

Томов вземи отново ЦСКА и го направи ШАМПИОН!

37

Литекс

преди 14 години

Литекс напред. :))

36

Индийски слон

преди 14 години

Ей Лупи беш обратно в дупката. Какво разбираш ти от футбол бе...макак крастав!!Обличайте му пижамата на този и да ходи да рита топка в двора на затвора!

35

Анонимен

преди 14 години

НЕчестни сини очи плачат открито за Бобовдолският затвор.

34

кум

преди 14 години

да бе да...по-*** лъжа не бях чувал!!!

33

бг

преди 14 години

БГ ФУТБОЛ НЯМА ТАКОВА НЕЩО .БАЛЕРИНИ

32

Men

преди 14 години

I az pitam kak e vuzmojno tova gnusno iz4adie na snimkata da e o6te jivo!!! Nali agitkata na CSKA e velika. Za6to o6te ne sa go lin4uvali?!?!?! Neka nakraq se organizirame i po4nem da si pla6tame na profesionalisti da ni gi pre4ukvat. Na sud edva li6 te otide to e qsno.

31

йое

преди 14 години

Първата ми мисъл беше - този как още не е в затвора?!

30

МУШМУРОЧО

преди 14 години

Я колко е светнат, че всичко би моглода се наглася, а ние простите да не знаем, че нещата ставали така. Нека си каже за кой работи и той и останалите и да не ни баламосва повече , че много назряха духовете с всичко случващо се покрай него и до каквото се докосне............................................................направо се задъхвам от яд!

29

Павел

преди 14 години

Това нищожество остави без хляб 25 хил работници от КЕРМИКОВЦИ, като се прибавят и семействата им - този крадец остави гладни 100 хил души. И има наглостта да се появява по медиите с отвратителната си крадлива физиономия.

28

Венци

преди 14 години

Боже, колко непросветен народ има. Щом има хора, които да харесват и дори да величаят този пужек-мекотело ...

27

Петър

преди 14 години

Сашо Апашо - сисипника на Кремиковци още ли не е в затвора. Или пак си е платил на уж честните ГЕРБери

26

A-Z

преди 14 години

Тоя няма кой да го вкара в затвора!!! Няма и да има за съжаление!!!!!!!