Снимка: БГНЕС
fallback

13-годишно момче беше настанено в реанимацията на "Пирогов", след като било ритнато в корема от съученик. Инцидентът е станал в близост до училището им, докати си купували храна в междучасието.

Вчера детето бе прието за лечение с коремна травма, а от болницата подали сигнал в полицията.

Заподозреният 14-годишен ученик е задържан, а Софийската районна прокуратура повдигна обвинение на непълнолетния ученик.

Oще по темата
"Стигнахме до извода, че ученикът, ритнал пострадалото момче, няма моралното право да продължи да учи при нас", каза пред Нова тв директорът на 143 ОУ "Георги Бенковски" Ирена Дойчинова.

Тя определи нападателя като импулсивен и с нисък праг на търпимост.

"Той лесно се ядосва. Свикнал е да стават нещата както той иска и казва. Отношението му е такова и към другите деца", каза Дойчинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 1 месец

Истината е, че сега родителите учат децата си на егоизъм, на бабаитлък, да бият, да мачкат...Защото "такъв е животът, ако не биеш, теб ще те бият, или си вълк, или си агне, средно положение няма..." И всеки си защитава детето, независимо, че е виновно. Преди нямяше такива - първо шамари от учителя, после от директора, сетне викат ***, тя потъва в земята от срам, сетне и вкъщи голям пердах. И "номенклатурата" си възпитаваше децата, държеше ги изкъсо, техните също ядяха бой в такива случаи

24

Harley

преди 1 месец

Трябвало е да го изключат миналата година, при по-слабо провинение. За това провинение трябва да го запишат в ТВУ !!!

23

Анонимен

преди 1 месец

За побой и за тормоз има наказание!

fallback