Снимка: Facebook
fallback

Килимът от коледната украса на площад "Александър Невски" в София е изчезнала снощи, пишат потребители в социалните мрежи.

Повечето предполагат, че е бил откраднат, други дори коментират, че вероятно е дело на бездомник.

Коледната елха в столицата бе запалена на 1 декември, като тази година тя е край катедралата. Дни по-късно на новата пешеходна зона се появиха и златни прозрачни колони с надпис "Светлината в нас" и килим между тях.

Украсата обаче предизвика смесени реакции сред столичани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Ангелина

преди 4 месеца

Какъв "дебат" предизвикват несъществените "проблеми" ,които не са важни. Защо не са така критични българските граждани към това ,че не сме правова държава ,че са изпратили в НС индивиди ,които са с меко казано спорна репутация ,че се бърза с приемането на основния закон за държавата ,сякаш е "продукт" ,който е конвейнерно производство ,без да е от значение съдържанието - отново се набляга на формата пред съдържанието. Преди "срока "е важна същността. За повърхностните хора е важно "украсата"...

55

А защо

преди 4 месеца

Това го наричате украса?

54

Габриела Д.

преди 4 месеца

Бездомник открадна персийския килим на общината за да си го постели у дома или да го продаде за 2 бири. Ха-ха. Обаче около храма има охрана и видео-наблюдение. За сравнение, даже на филмовите оскари пътеката се прибира след церемонията. Смятам, че говорите глупости!

fallback