Снимка: БГНЕС
fallback

От неделя, 5 ноември, ще започне поетапното пускане на парното в София, съобщиха от "Топлофикация".

Както обикновено първи с "топло" ще бъдат захранени училища и детски градини, а след това и административните и жилищни сгради.

"Припомняме на своите клиенти, че преди пускането на отоплението в техните сгради е важно да приключат всички ремонти по вътрешните инсталации и да ги запълнят, ако са източени. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена", обясниха от "Топлофикация".

От дружеството напомниха, че вентилите на радиаторите трябва да бъдат отворени на максимална степен, за да се напълнят отоплителните уреди и да не се налага допълнително обезвъздушаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

НикогаВечеСДС-Чума

преди 6 месеца

Заради СДС-Шайката за 33г. се нагледахме на порно,а сега остава да ни пускат парно.

39

Не може

преди 6 месеца

по един и същи начин да се третират апартаменти, през които не минават тръби, и апартаменти през които минават. И то вероятно по проект се вижда, че сградите са с хоризонтални инсталации в апартаментите. Когато нямаш възможност да изолираш 2-те вертикални тръби в коридорите, защото са усвоени от 50% съседи при строежа, би трябвало, тези апартаментите без тръби да НЕ ПЛАЩАТ И аз искам за 100 лева, да си отоплявам стая със стълбищна тръба през апартамента ми. Технически паспорти и отказ от сград

38

Индивидуален отказ

преди 6 месеца

Сграда хоризонтална инсталация, с топломер на вход. Една тръба не преминава през жилището ми. 50% от апартаментите при строежа са вкарали тръбите от коридора в апартаментите си, в коридорите липсват тръби на цели етажи. В резултат неусвоилите коридорни тръби плащат на усвоилите между 100 и 150 лева за сградна да се топлят при нулево лично потребление месечно. На предложение ОС да изолираме тръбите, Усвоителите пропищяха, че трябвали да разбиват. Индивидуален ОТКАЗ, докато КРАЖБИТЕ НЕ ПРЕКЪСНАТ.

fallback