Снимка БГНЕС, архив
fallback

Жена падна в двуметрова шахта в центъра на София. Инцидентът е станал на кръстовището на бул. „Дондуков“ и ул. „Веслец“. Сигналът е подаден в 15.19 ч., съобщават за NOVA от Спешна помощ.

Пострадалата е служителка на банка, намираща се в близост до мястото на инцидента. Жената е извадена и е откарана в болница. На мястото има екипи на полиция и пожарна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 месеца

Циментов капак ли е имало над тази шахта или метална решетка е изпълнявала функциите на капак?

17

До Да припомня

преди 6 месеца

По същия начин се оправдаха и преди няколко години, когато на ул. "Дякон Игнатий" бременна жена пропадна в такава шахта. Но тогава доста се писа именно в коментарите в новинарските сайтове - може капакът да е на шахта към частна сграда, но след като този капак се явява част от обществения тротоар, значи Общината трябва да проверява дали е стабилен и не крие опасности за пешеходците. Актове за глоби да се съставят, ако се установи, че има опасност, а не да ги съставят след злополуката.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Не пишат каква е причината. Дали шахтата е била с отворен капак и жената от разсеяност не е забелязала това? Или са били ръждясали пантите, на които се държи капакът на шахтата и той е пропаднал под краката й, както това се случи на БРЕМЕННА жена преди няколко години на ул. "Дякон Игнатий", близо до Централната поща пак в София?

fallback