Снимка: БГНЕС
fallback

Шофьори на автомобили получават обаждания по телефона, че ще им бъдат вдигнати колите, защото са паркирани неправилно, ако веднага не платят 30 лева. Това е измама, предупредиха от Центъра за градска мобилност.

"ЦГМ не иска и не събира пари чрез обаждания по телефон. Обаждане от наш служител може да получите, ако автомобилът е в район на миене на улици, ремонт или авария, с молба той да бъде преместен, за да не бъде вдигната от "паяк".

Всяко друго обаждане от наш оператор, по повод услуга, която ЦГМ предоставя - не е обвързано с искане на средства", посочват от Центъра за градска мобилност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 месеца

По темата с миенето на Улиците. В Оборище в моето каре трябваше да мият на 11.07. После налепиха бележки на всички сгради, че ще мият на 10.07. Преместихме колите на 10.07 и дойдоха и миха. След което на 11.07 вдигнаха колите с паяци и дойдоха пак да мият. Айде сега да обясни НЯКОЙ *** какво става и що 2 пъти миха едни и същи улици?

9

Паяка

преди 8 месеца

Хахаха. Вече има по-бързи и по-нагли от ЦГМ? Не мога да повярвам!!! Трябва веднага да намерят тези хора и да ги назначат официално в компанията. Такива качества са високо ценени и обещават бързо кариерно развитие!!!

8

Анонимен

преди 8 месеца

Че то от паркинги и гаражи правят същото.

fallback