Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Заради горещото време екипи на Столична община ще раздават безплатно минерална вода на три места в София,  съобщиха от пресцентъра на общината.

От 13:30 часа ще се предоставя минерална вода на пл. „Св. Неделя”, на Орлов мост – при езерото „Ариана” и на пилоните на Националния дворец на културата.

За 10 области в страната днес е обявено предупреждение от втора степен - оранжев код за високи температури до 39-41 градуса, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

Най-високи температури се очакват в областите Плевен, Велико Търново, Русе, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Кърджали, Хасково и Ямбол. В останалата част на страната важи жълт код, за температури до 35-38 градуса.
(БТА, Йоана Димитрова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Лидия

преди 10 месеца

Къде точно на пл. Св. Неделя? Не я видях и не я виждам.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Сутринта докарахме с голфа два стека по договора. Дотука раздадохме над 750 000 бутилки от по 5 лева, голяма блъсканица, толкова много народ баш днеска и баш тука, ама като плащат, ще раздаваме.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Къде изчезнаха чешмичките на София, а и защо? Всичко е едно мръсно печалбарство. Преди във всяка градинка имаше чешми, които умишлено се унищожиха. За съжеление града са управлява от хора с елементарно мислене и виждане, те щом Халите, които са емблема на този град го дадоха на никому ненужния Кауфланд за какво говорим. Тези хора нямат ценност, нямат морал, нямат усещане, те гонят само да си напълнят портфейла. Убиват града, убиват миналото, убиват красивото.

fallback