10

Лидия

преди 1 година

Къде точно на пл. Св. Неделя? Не я видях и не я виждам.

9

Анонимен

преди 1 година

Сутринта докарахме с голфа два стека по договора. Дотука раздадохме над 750 000 бутилки от по 5 лева, голяма блъсканица, толкова много народ баш днеска и баш тука, ама като плащат, ще раздаваме.

8

Анонимен

преди 1 година

Къде изчезнаха чешмичките на София, а и защо? Всичко е едно мръсно печалбарство. Преди във всяка градинка имаше чешми, които умишлено се унищожиха. За съжеление града са управлява от хора с елементарно мислене и виждане, те щом Халите, които са емблема на този град го дадоха на никому ненужния Кауфланд за какво говорим. Тези хора нямат ценност, нямат морал, нямат усещане, те гонят само да си напълнят портфейла. Убиват града, убиват миналото, убиват красивото.

7

Хъкъл уъкъл

преди 1 година

Нищо безплатно няма!Ние от територията пак плащаме на софетата!Както им плащаме парното,жълтите павета,вечно клатещата се плочка на Графа,Околовръстното,Метрото,транспорта,Северни и южни тангенти,дупетатите и т.н.!

6

Гледайте от коя

преди 1 година

марка е водата и ще разберете, кой печели от "безплатното". А иначе, вместо на унищожавате междублоковите пространства можеше една-две чешми да на направите.

5

Анонимен

преди 1 година

Преди 1989 имаше страшно много чешми по улиците, както и обществени тоалетни. Сега ни чешми, ни тоалетни

4

Анонимен

преди 1 година

Зимата ако стане 0 градуса, ръкавици ли ще раздавате?

3

Анонимен

преди 1 година

Спрете да раздавате половин литрови пластмасови бутилки бе! Въобще тая идея да се продава вода в половин литрова пластмаса трябва моментално да се спре!

2

Анонимен

преди 1 година

34 градуса може да са горещини само за ваксинирани психодесни, които си мислят че климатичните промени съшествуват.

1

Анонимен

преди 1 година

И генерират купчина пластмасови бутилки... А колко по-лесно и по-еко щеше да е ако просто поддържаха в изправност чешмите, които едно време имаше навсякъде по градинки и площади.