fallback

34-годишен таксиметров шофьор е починал след скандал на пътя и последвал бой в София. Фаталният инцидентът е станал около 18:30 ч. в квартал "Разсадника".

Oще по темата
Таксиметров автомобил и друга кола спрели, след като едното возило засякло другото. Започнал спор, който прераснал с побой, съобщи Bulgaria ON AIR.

От 4 часа тялото на убития стои на улицата в очакване на "Съдебна медицина".

"Нормално ли е да имаме такава агресия и такова отношение в България? Чакаме от 4 часа "Съдебна медицина". Те са го извадили от колата и са го налагали. Опитал се е да премести колата да на пречи, звъннал е на брат си да му каже: Ела брат ми, пребиха ме от бой", каза сестрата на шофьора.

Биячите са били четирима, само един от тях е задържан, казват близките на жертвата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

160

Вакс

преди 1 година

Ваксинираните падат като мухи без глави новата епидемия е от умрелите на пътя без обяснение както стоеше и пукна след като се ваксал 2-3 пъти преди няколко месеца

159

Каква отговорност ще

преди 1 година

бъде потърсена на сестрата на таксаджията,която лъже по медиите?Истината:брат и/такс./не само е в нарушение,не само не е направил път на правилно движещия се друг водач,но скача да го бие и пръв удря.След това вика брат си(как би го викнал,ако го пребиват от бой?)но и другия вика помощ и боя се разгаря. Такс. получава сърдечна недостатъчност -преуморил се е и почива.Не е местил колата,не са го вадили от нея,а се е бил,като пръв е започнал боя.Вината е негова,другият се е защитавал.

158

:

преди 1 година

Скотско племе , повече нищо , скотско племе.

fallback