fallback

Пак се задава ремонт на столичната улица "Граф Игнатиев", този път заради нарушена настилка. По тази причина през пролетта Столичната община има намерение за кратко да спре движението на трамваи, както и на автомобили в района.

След края на реконструкцията на улица "Граф Игнатиев" през 2019 г., няколко пъти, по различни участъци, бяха извършвани ремонти. Това ще се случи отново и тази година.

Причината е, че различни участъци по улицата, заедно с няколко нейни пресечки, са в лошо състояние, забелязват се пропадания и разместване на плочките.

От Столичната община не застанаха пред камерата на Bulgaria ON AIR, но изпратиха писмена позиция.

"Компроментираните участъци в три кръстовища по бул. "Граф Игнатиев" ("Солунска", "Гарибалди" и "Шишман" ще бъдат ремонтирани при благоприятни температурни условия и след като бъдат възстановени редовните трасета на трамваите, които заради ремонта по линията на трамвай номер 5, към момента преминават по бул. "Граф Игнатиев".


Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

VladTepes

преди 1 година

До АК-47Трамвайното трасе по Граф Игнатиев беше в отчайващо състояние - от панелите стърчеше арматура и определено имаше нужда от ремонт.

22

Злопаметен

преди 2 години

Не разбирам какво ревете. Кой я избра за поредния мандат? Защо забравихте какво свършиха или не свършиха Борисов и Фандъкова като кметове? То не беше отместване на срокове, ремонти на ремонтите, Цариградското море, НДК, Графа, а сега и трасето на трамвай 5. Само вижте какъв е бюджета на общината. С тия пари трябваше да е като Шанхай.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22Фандъкова няма да вика Асфалт Паша, а ще доведе мощни японски фирми, защото български не могат. Питай министъра на транспорта да те светне.08172

fallback