Пак се задава ремонт на столичната улица "Граф Игнатиев", този път заради нарушена настилка. По тази причина през пролетта Столичната община има намерение за кратко да спре движението на трамваи, както и на автомобили в района.

След края на реконструкцията на улица "Граф Игнатиев" през 2019 г., няколко пъти, по различни участъци, бяха извършвани ремонти. Това ще се случи отново и тази година.

Причината е, че различни участъци по улицата, заедно с няколко нейни пресечки, са в лошо състояние, забелязват се пропадания и разместване на плочките.

От Столичната община не застанаха пред камерата на Bulgaria ON AIR, но изпратиха писмена позиция.

"Компроментираните участъци в три кръстовища по бул. "Граф Игнатиев" ("Солунска", "Гарибалди" и "Шишман" ще бъдат ремонтирани при благоприятни температурни условия и след като бъдат възстановени редовните трасета на трамваите, които заради ремонта по линията на трамвай номер 5, към момента преминават по бул. "Граф Игнатиев".


Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева.

Коментари Напиши коментар

26

Злопаметен

преди 3 месеца

Не разбирам какво ревете. Кой я избра за поредния мандат? Защо забравихте какво свършиха или не свършиха Борисов и Фандъкова като кметове? То не беше отместване на срокове, ремонти на ремонтите, Цариградското море, НДК, Графа, а сега и трасето на трамвай 5. Само вижте какъв е бюджета на общината. С тия пари трябваше да е като Шанхай.

25

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 22Фандъкова няма да вика Асфалт Паша, а ще доведе мощни японски фирми, защото български не могат. Питай министъра на транспорта да те светне.08172

24

Хайаха

преди 3 месеца

Ако не беше толкова трагично, това щеше да бъде смешна новина.