23

VladTepes

преди 1 година

До АК-47Трамвайното трасе по Граф Игнатиев беше в отчайващо състояние - от панелите стърчеше арматура и определено имаше нужда от ремонт.

22

Злопаметен

преди 2 години

Не разбирам какво ревете. Кой я избра за поредния мандат? Защо забравихте какво свършиха или не свършиха Борисов и Фандъкова като кметове? То не беше отместване на срокове, ремонти на ремонтите, Цариградското море, НДК, Графа, а сега и трасето на трамвай 5. Само вижте какъв е бюджета на общината. С тия пари трябваше да е като Шанхай.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22Фандъкова няма да вика Асфалт Паша, а ще доведе мощни японски фирми, защото български не могат. Питай министъра на транспорта да те светне.08172

20

Хайаха

преди 2 години

Ако не беше толкова трагично, това щеше да бъде смешна новина.

19

Ха-ха

преди 2 години

Някакъв твърди, че Графа била "равна" преди? Някои май са с болна памет! Графа преди беше една назъбена неравна улица, с един пазар, който на нищо не приличаше!

18

АК-47

преди 2 години

Едно не мога да разбера, тази улица преди ремонта беше равна, с хубави равни тротоари, а след ремонта на ремонта, на ремонта и т.н. е толкова крива, наклонена, че ми иде да взема една гьостерица, и да почна от проектант, изпълнител и всички отговорни лица по административна линия. Представям си що пари се откраднаха от тези хора. Като ходя по нея, предпочитам да се движа близо до трамвайната линия, защото тротоарните плочки не стига, че са грозни, ами са назъбени, криви и наклонени.

17

Надблюдател

преди 2 години

Графа е прекрасна улица! Една от най-красивите улици в София! Ако някой не си е довършил работата, да ремонтира, докато е в гаранция!

16

Hoho_Boho

преди 2 години

Фандъкова да грабва лопатата и да я ремонтира...

15

Дядо ви

преди 2 години

Да не се мъчат с некви трудно за напасване плочки и направо да заливат квото видят с хасфалт. Градинки, дървета и тая грозна църква що не са я съборили още...

14

.

преди 2 години

До Анонимен 15 - махай се от гетото както направих аз. Не е толкова страшно и ще има къде спокойно къде да си разхождаш детето!

13

.

преди 2 години

Ама верно??

12

Анонимен

преди 2 години

В София няма къде да си разходиш детето с детска количка, само това ще ви кажа.

11

Анонимен

преди 2 години

Тиквата и Фандъкова по потници и по къси *** да правят ремонт на ремонта

10

Пичага

преди 2 години

Няма ли да и сменят името най накрая!?

9

Анонимен

преди 2 години

По-добре да ремонтират кметицата с некой дебел винкел у тиквата!

8

Анонимен

преди 2 години

ПоловинСоьия затворена, браво! 5 минути Аплаоз. Широко ухилване до ушите - портрет мстоййе, za историята и поколенията.

7

Анонимен

преди 2 години

Кмет на европейска столица 2 милиона жители - учителка по руски от Самоков?!

6

Анонимен

преди 2 години

Я по-добре изобщо да не я отварят. То и без това тъкмо свършат с ремонта, и станало време за нов.

5

Дааа

преди 2 години

София само на снимки изглежда като европейска столица и имам чувството, че всяка година изостава още... Толкова е неуредена спрямо всички останали европейски столици... Няма достатъчно обществени паркинги, няма достатъчно детски градини, улиците и тротоарите са без коментар, паркове и градини без коментар, общински ДКЦ-та са по-заразни от Омикрон, кофите с *** преливат и още и още

4

Анонимен

преди 2 години

Данчето - Дондукова - Игнатиева, един преятел пита, кога ще оправиш трамвай 5, че нещо и там потънаха нещата?