Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Напрежение по време на протеста срещу насилието над жени пред Съдебната палата в София. Събитието се провежда под надслов "Нито една повече".

Появиха се провокатори, заради които се наложи да се намеси полиция, съобщава кореспондент на Dnes.bg.

Oще по темата

Мирната демонстрация започна с минута мълчание в памет на жертвите на насилие. Поне 15 са жертвите на домашно насилие през годината, като един от последните случаи бе убийството на Евгения Владимирова, за което в ареста е мъжът й и неговият баща.

Най-често именно партньорите са нападателите. Събралите се искат по-добра подкрепа от страна на държавата и да има превенция за насилието.

Протест, освен в столицата, се провежда по същото време във Велико Търново, Стара Загора и Варна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Прибирайте се хайде

преди 2 години

До мира - Да разбирам ли , че намираш за съвсем нормално , когато мъж е "натъпкан" в куфар от друг мъж , или мъж е " намушкан" от друг мъж , застрелян , прегазен , пребит и т.н. - Тогава ще протестираш ли , и ще търсиш ли ефективност от системата - НЕ МИСЛЯ , и знаеш ли защо , Защото това се првърна в ежедневие в Бг за последните 30г. , а Вие се сетихте да "протестирате " чааак сега - Къде бяхте досега ??? Ще ти кажа точно какво мисля - Мисля че всички сте едни крещящи лицемери за известност !

60

мира

преди 2 години

До Прибирайте се хайде Протестира се за да има адекватни присъди и решения, за да няма жена натъпкана в куфар от мъжа и. За да няма застреляна или намушкана, защото някой не може да си сдържа нервите или вече му е омръзнала, или по някакви други причини. Не казвам че няма отвратителни жени трудни за изтърпяване, но не е това начина.

59

Чичо Пешо

преди 2 години

Мислех да Ви питам : Кой Ви гледа децата докато си крещите глупостите по улиците , но се досетих , че нямате толкова акъл за да имате деца и да им отделяте грижите от които се нуждаят !! По-лесно е да си "различен" БЕЗДЕЛНИК и да си търсиш внимание някой да те снима , защото нямате нормален живот !!

fallback