61

Прибирайте се хайде

преди 2 години

До мира - Да разбирам ли , че намираш за съвсем нормално , когато мъж е "натъпкан" в куфар от друг мъж , или мъж е " намушкан" от друг мъж , застрелян , прегазен , пребит и т.н. - Тогава ще протестираш ли , и ще търсиш ли ефективност от системата - НЕ МИСЛЯ , и знаеш ли защо , Защото това се првърна в ежедневие в Бг за последните 30г. , а Вие се сетихте да "протестирате " чааак сега - Къде бяхте досега ??? Ще ти кажа точно какво мисля - Мисля че всички сте едни крещящи лицемери за известност !

60

мира

преди 2 години

До Прибирайте се хайде Протестира се за да има адекватни присъди и решения, за да няма жена натъпкана в куфар от мъжа и. За да няма застреляна или намушкана, защото някой не може да си сдържа нервите или вече му е омръзнала, или по някакви други причини. Не казвам че няма отвратителни жени трудни за изтърпяване, но не е това начина.

59

Чичо Пешо

преди 2 години

Мислех да Ви питам : Кой Ви гледа децата докато си крещите глупостите по улиците , но се досетих , че нямате толкова акъл за да имате деца и да им отделяте грижите от които се нуждаят !! По-лесно е да си "различен" БЕЗДЕЛНИК и да си търсиш внимание някой да те снима , защото нямате нормален живот !!

58

Не ми е много ясно

преди 2 години

Тзи отпред с жилетката - Него мъжа му ли го бие, или жена му ?!

57

Анонимен

преди 2 години

Една от кифлите си го каза по телевизията без да се свени. Издърпала е един от трансперантите и е предизвикала дърпането. Няма синини. Няма блъскане. Няма щипане. Дори е обидена на упрека отполицая"какво правиш",когато предизвикала дърпането.Иначе всеки има свобода на словото.Или май не всеки.И предупредих сина. Ако започнат дивотиите бегай бързо,няма незаменима жена.И го е видял лично.Изтърпях си кротко наказанието за избора докато стане пълнолетен и разбрах от доста близки, че съм я бил бил!?

56

Анонимен

преди 2 години

Ами жените, които крещят и обиждат мъжете?! И това е вид насилие. На кого да се оплача?

55

Анонимен

преди 2 години

Дали

54

разберете

преди 2 години

ЖЕНА никоя,никой не бие ей тъй,за нищо.Е да,има и ***,но и жената трябва да гледа като се събира с някой.И трябва да уважава човека,решил да и търпи капризите.

53

Дааа

преди 2 години

Прав е Айщаин - " По-голяма от вселената , е само човешката глупост " - Глупостта дебне отвсякъде !

52

Дааа

преди 2 години

Много хитър ход на световното задкулисие - Само с вирусчета , пандемии и сертификатчета , няма да се получи ! ССегановата измишлъотина е да настроят жени срещу мъже , за да не се създават семейства , а само да се карат за някакви си права , за които никога няма да се разберат кой има повече права !! Колко им трябва на безмозъчните зомбита за да се хванат гърло за гърло ?! Правете каквото знаете - след време пак ще ревете както налапахте "демокрацията " заради едните банани !!

51

Анонимен

преди 2 години

Мъжете са си ревниви това си ни е по природа.Съветвам всеки мъж,когато съпругата,приятелката ви изневери,избяга когато парите свършват или пък когато изведнъж се затрудните финансово.Просто и бийте шута навънка и тя самата ще си се бие по глатава после,не си правете проблеми за такива жени.

50

Така така

преди 2 години

Кажете си направо , за какво е цялата патардия - Едни " различни " си търсят известност , като онази лигла гастрольорка дето се изживява на певица ,- половин българка , половин германка и отишла в Турция да си демонстрира гейщина , че с цялото си ханалство протестира че полицията не и разрешавала да се целува по ресторантите с "любовта на живота си " !! Ето за какво било цялото парадче -Смени се правителството и плъзнаха различните да търсят слава !!

49

Това ли е модата

преди 2 години

След 89-та година , всички се правеха на репресирани , и антикомунисти , а сега всеки се пробутва за жертва !!

48

хаха

преди 2 години

До Анонимен 30 - Не бе , ще си носиш кочан с декларации в джоба когато ще излизаш !!

47

Прибирайте се хайде

преди 2 години

До Анонимен 50 - И ако ме провокира - САМО боя ли е решение ???? Нали "УЖ" сме много цивилизовани , напреднали , щастливи във Фейса , на селфитата в 21в. , демокрацията - Защо ще рашаваме всичко с бой - Други начини няма ли ????!!!

46

Въпрос

преди 2 години

Абе хора къде сте расли и на какво са Ви учили вашите родители , и как са живели те за да ви има вас ??? Откачихте всички за последните 25-30г. - всеки крещи за щяло и нещяло ! Като има проблем къде е полицията и правосъдието , та рецидивисти се мотаят навсякъде - За това защо никой не протестира ??! Бил познат на полицията и имал криминално досие - Защо е наулицата като е агресивен ?! Преди една седмица като ми налита един профан , че бил бързал - аз къде да протестирам ?!

45

Прибирайте се хайде

преди 2 години

До Анонимен 50- Да вярвам че има проблеми , но също така вярвам , и че повечето хората сами си ги създават от егоизъм , неуважение , и неспособността да мислят разумно !! И ДА жена ми не ме провокира , защото и аз не и давам поводи за това - Уважам си жената , обичам си децата и насилието не е тема в моето семейство , а ко някой не знае как да се държи с другите да си стои сам ! Агресията е навсякъде ; училища , улица , болници - Но не виждам да протестирате за това ?!

44

Анонимен

преди 2 години

Криворазбрана циливилизация - Всеки крещи и не знае за какво !!

43

Анонимен

преди 2 години

Легнали сме с жена ми на дивана , прегърнали сме се и Ви се смеем на глупостите !! ----------------Ами не се смейте, защото ако вие сте имали късмет с половинката си или тя с вас, то други са нямали. В България никой не вярва на трагедията на другия, докато сам не се сблъска с проблема. Вие казвате "тя никога не ме е провокирала", а ако ви провокира по някакъв начин, значи ли, че оправдавате евентуално насилие ? Ей заради тези "глупости" е този протест!

42

Прибирайте се хайде

преди 2 години

Легнали сме с жена ми на дивана , прегърнали сме се и Ви се смеем на глупостите !! Никога не съм си и помислял да и посягам ( дори и не се караме ) , защото тя никога не ме е провокирала , унижавала и цени всичко за което се трудим ! Уважава мнението ми и всичко решаваме с дискусия и разбирателство - За тази конвенцийка детро сте излезли да крещите , можете да си я навиете на ролка и после ( сещате се къде ) , като Ви е толкова акъла и не знаете как да живеете с половинаката си !