fallback

Колко лесно е да подариш надежда и топлина? От днес малък "Плод и зеленчук" в столицата започна благотворителна акция под мотото "Направи добро и предай нататък". Между 12:00 и 15:00 часа екипът на магазина раздаваше храна на нуждаещите се, както и чаша малиново вино.

Александър е собственик на "Плод и зеленчук" в столичен квартал. В рамките на 24 часа той и екипът му са успели да организират благотворителна акция, която предлага безплатен обяд на хора в нужда.

"Специално за днес ме вдъхнови един човек. Мотивира ме с това, че самият той допринася много за обществото и създава изключително благоприятна обстановка и добри намерения около себе си", сподели Александър пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Мъжът признава, че тази инициатива не би успяла да се реализира без помощта на неговия партньор, неговото семейство и най-вече екипа му от помощници.

"Идеята е супер. Тя е пълна с позитивизъм, с голямо желание. Радваме се, че бяхме включени в нея", каза Марина.

Безплатният обяд беше приветстван с голяма доза позитивни чувства от всички посетители на магазина.

"Добрата инициатива винаги се приветства, независимо с какво е свързана, когато имаш широката душа и желание да помогнеш на другия", сподели Татяна Великановна.

Александър и екипът му днес ще си тръгнат от работа малко по-изморени и много по-удовлетворени.

Вижте повече в репортажа на Михаела Златкова
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

пияница мистик

преди 2 години

А защо дават малиново вино, а не водка в тези студени дни. По-добре загрява :)))

9

овации!

преди 2 години

Дано повлекат крак... Пределно ясно е, че не можем да разчитаме на несъществуващата, окончателно утpeпана държава, така че нещата са в наши ръце. Ако станем малко по-добри и състрадателни, всичко ще се нареди добре.

8

Теди

преди 2 години

БРАВО

fallback