Снимка: БГНЕС
fallback
Жители на столичния квартал „Филиповци" сигнализират, че децата им системно са подложени на тормоз от страна на други хора от квартала, съобщи Нова тв. 
 
Направена забележка за счупена люлка станала причина за последния конфликт. Последвали и заплахи. Потърпевшите са подали жалба в полицията.
 
"Бах в колата с приятелките ми. Видяхме група от майки от ромски произход, които вдигаха скандал. Решихме да видим защо. Поискахме да снимаме кой е счупил люлката. Те видяха, че ги снимаме и започнаха да ни удрят и заплашват", разказа една от потърпевшите.
 
"Има доста отправени заплахи, придружени от физически контакт. Независимо от какъв етнос си, не е нормално да посягаш на деца и да ги заплашваш. И всичко това е заради забележка", коментира Силвия Йорданова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

факт

преди 2 години

Избийте и екзекутирайте галите от остров Ман.

12

Munchen_DE

преди 2 години

До АнонименНезависимо от етноса, всички знаем каква музика се слуша в Бе-Гето и какъв е съпровождащият манталитет. Който може да се спасява на време, защото после и неговите деца ще бъдат заплашвани, бити и тормозени в училище и на улицата. И следващото ли поколение трябва да повтори нашите грешки?Това не е държава, а една голяма частна фирма, държана от хайка престъпници, които не дават и косъм да падне от главите на електората!Пак казвам, няма значение етносът! Не обиждам никого конкретно!

11

Анонимен

преди 2 години

Така ще бъде! Да свикват! Това се изискваше от ЕС, направихме го....Социална интеграция.

fallback