Снимка: БГНЕС
fallback

Полицейски екипи проверяват спазването на противоепидемичните мерки в центъра на София. Служителите на „Жандармерията“ бяха изпратени при Коледния базар в столичната Градска градина, където е имало струпване на хора.

Заради сериозното струпване на хора в района пред Народния театър „Иван Вазов“ и около немския коледен базар на място бяха изпратени два екипа на „Жандармерията“.

Единият от екипите бил зает и с регулиране на трафика в района, тъй като по околните улици имало задръстване от автомобили.

От пресцентъра на Вътрешното министерство потвърдиха пред БНР, че става въпрос за действия на полицията във връзка със спазване на противоепидемичните мерки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

Любими са ми ПИШКОНОСЦИТЕ! Нослето виси като пишлe над маската, и гледа гордо, че е надхитрил системата. Надхитрил си, докато дойде пневмонията, твaр.

17

Днеска бях...

преди 3 години

В голям магазин ,отвън имаше полицаи и охрана вътре пълно с хора със маски до брадата и с големи грозни носове от вън ! То *** като не разбира ,аз ли да го уча ,а полицията е проформа и на тях не им се разправя с никой ! Е ще има някой глобен да се отчете дейност ,НО гледки като тази са масово ! Властта е толкова компрометирана ,че всичко живо и прави на пук !

16

Handel

преди 3 години

Тук не знам дали забелязвате един и същи човек (по стила прилича на жена) спамва едно и също с леки вариации като ни укорява че не искаме да се закопаем живи в избите и да носим противогази. Естествено както винаги подобни хора едва ли спазват собствените си препоръки, а си харчат с кеф получените от ГРОбарите сребърници.

fallback