18

Анонимен

преди 3 години

Любими са ми ПИШКОНОСЦИТЕ! Нослето виси като пишлe над маската, и гледа гордо, че е надхитрил системата. Надхитрил си, докато дойде пневмонията, твaр.

17

Днеска бях...

преди 3 години

В голям магазин ,отвън имаше полицаи и охрана вътре пълно с хора със маски до брадата и с големи грозни носове от вън ! То *** като не разбира ,аз ли да го уча ,а полицията е проформа и на тях не им се разправя с никой ! Е ще има някой глобен да се отчете дейност ,НО гледки като тази са масово ! Властта е толкова компрометирана ,че всичко живо и прави на пук !

16

Handel

преди 3 години

Тук не знам дали забелязвате един и същи човек (по стила прилича на жена) спамва едно и също с леки вариации като ни укорява че не искаме да се закопаем живи в избите и да носим противогази. Естествено както винаги подобни хора едва ли спазват собствените си препоръки, а си харчат с кеф получените от ГРОбарите сребърници.

15

Анонимен

преди 3 години

До До 14 Влади,много си ***/***! следващият път като се разболееш, недей да викаш нова тв, че няма кой да те лекува!

14

До 16

преди 3 години

Поне да не ги обричаше на неграмотност, егоизъм и малоумие... Ама нейси! Яж си салама, подарявайте си китайки *** и се мисли за свободен. Март месец, когато пропищиш, че ти е лошо, а нямаш 10ст. за дъвка, аз няма да се чувствам виновен, че не ми е жал за теб.

13

анонимен

преди 3 години

Най-хубавият подарък в тези тежки времена е всички да бъдем живи и здрави, заедно със семействата си на празниците и да посрещнем новата година!

12

До 14 Влади,

преди 3 години

И миналата пък и предишните години си отиваха хора ,но тогава не беше заради някой ...Не се чувствам виновен за ничия смърт и спя спокойно. Не мисля да обричам себе си и децата си на принудителен затвор заради нещо за което нямам участие...

11

анонимен

преди 3 години

Какви подъръци ви тресат, всеки ден умират хора, светът е пламнал, а вие си мислите за пазаруване! Айде укротете се, можем да изкараме една нова година у дома, само със семействата си, нищо няма да ни стане ако не отидем на пазар или на ресторант по празниците! Смирете се, иначе природата ще ни приземи!

10

Владислав

преди 3 години

До ЖивТи може и да си жив, но много умряха заради такива като вас!

9

анонимен

преди 3 години

Ами протестите, там няма ли струпване на хора, вече месеци наред?! Защо не ги проверявате, а само охранявате, докато поругават държавните институции?!

8

Ако говедото не се

преди 3 години

Струпва, няма да е българин.Стара византийска и после турска поговорка.

7

ех лелееее

преди 3 години

Ами нормално е да има струпване в центъра! Виж в полето около Враждебна ако има, вече ще е ненормално.

6

Жив

преди 3 години

В момента съм пред театъра Иван Вазов! Да, има хора . Деца играят ,хората пият кафе, приказват си...така е защото сме живи. Дошли сме по желание за да дишаме чист въздух. Нещо против гражданските ни права?! Тези дето се възмущават очевидно са си заврели главите под юрганите и дишат ...през маска. На който не му харесва да не излиза . Една година става вече затвор. Колко още не знаем. Пийте ,яжте и си носете новите дрехи. Един ден ще искате Ама няма да можете ...

5

Анонимен

преди 3 години

До ВутеТрябвало е да продължат да режат главите на родоотстъпниците и терористите и всичко щеше да е наред

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Ти специално можеш да се върнеш в селото от което си дошъл!

3

Анонимен

преди 3 години

Управляващите герберасти ги устройва най-много, ако изчезнат хората. Къде да идем в милионен град, да се изпарим ли?Я марш!Оставка!

2

Анонимен

преди 3 години

Тоя Коледен базар да го бяхте разпръснали из цялата градина, че да не се тъпчат хората на 50 квадрата! Поредните недомислени решения на общинарите!

1

Вуте

преди 3 години

Смърт на фашизма...Свобода за народа!До копоите... Едни ваши другари се снимаха с партизански глави преди години... След това яко реваха, които останаха живи, че били по разни лагери... Та си добре помислете, що правите с Народа!