Снимка: БГНЕС
fallback

"Продължават засилените проверки на РЗИ и Столичният инспекторат на всички търговски обекти, които останах да работят. Следим внимателно пазарите, предупредили сме, че ако има консумация на място - имам предвид коледния базар на градската градина". Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова пред журналисти. "Най-важното е да осъзнаем, че с малък жест, поставяне на маска и спазване на разстояние може да помогнем на всеки един от нас".

Oще по темата

Тя допълни, че днес ще има заседание на столичния щаб, на който ще бъдат коментирани всички въпроси.

"Ще разгледаме и въпроса за движението на градския транспорт до 22 ч. Предложението на ЦГМ е до 22 - 22:30 ч. да са последните курсове, с оглед на факта, че почти няма пътуващи", каза още тя.

"Продължава силният снеговалеж в София, от рано тази нощ започнаха почистванията. Почистени бяха повечето от спирките и подходите за пешеходците", обясни кметът на София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Питане

преди 3 години

Това е "НАЙ - ЛОГИЧНОТО" което Столична община прави последните 3 години. Зимно време в студа да се намали градския транспорт до 22:00. Аз не мога да се сетя за нещо по умно.... опааа сетих се ...... "Върви пеша бе !! "

8

Вие и

преди 3 години

бездомните кучета по улици и квартали контролирате и с това само се увеличава броя им, съответно и парите, които усвоявате за издръжката им. Ама не се хабете толкова много да контролирате, знаем на какво сте способни и какъв ще е резултата, другото ако го напиша е твърде цинично.

7

Отвратен

преди 3 години

Фандъкова, кога ще почистите улиците от снега по начин , по който се чистят в цивилизования свят? Толкова ли е трудно да се купят препарати и да се пръска от въртолет, а не да се рине с допотопни машини?!? Що за безобразие? Столицата прилича на пързалка от безхаберието ви!

fallback