9

Питане

преди 3 години

Това е "НАЙ - ЛОГИЧНОТО" което Столична община прави последните 3 години. Зимно време в студа да се намали градския транспорт до 22:00. Аз не мога да се сетя за нещо по умно.... опааа сетих се ...... "Върви пеша бе !! "

8

Вие и

преди 3 години

бездомните кучета по улици и квартали контролирате и с това само се увеличава броя им, съответно и парите, които усвоявате за издръжката им. Ама не се хабете толкова много да контролирате, знаем на какво сте способни и какъв ще е резултата, другото ако го напиша е твърде цинично.

7

Отвратен

преди 3 години

Фандъкова, кога ще почистите улиците от снега по начин , по който се чистят в цивилизования свят? Толкова ли е трудно да се купят препарати и да се пръска от въртолет, а не да се рине с допотопни машини?!? Що за безобразие? Столицата прилича на пързалка от безхаберието ви!

6

Анонимен

преди 3 години

Това на снимката е супергероинята Суперфандък.

5

Най-некадърната !

преди 3 години

Най-некадърната от най - некадърните , пак дава акъл !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Фъндъка отново е в цирка,взе да говори кво било пролетта) пример,как един влак возил един човек)явно не се е качвал отдавна на влак,може за Банкя ,ходя често особенно събота ,никога не съм виждал празен влак )

3

Анонимен

преди 3 години

явно и тя е ходила до козяк, щото онзиден на входа и беше залепена она япростотия дето посланничката говореше - супергероите носят маски! или нещо подобно....

2

Анонимен

преди 3 години

Жалка мишка.4 месеца се крие от уж избирателите си.

1

Анонимен

преди 3 години

Остафка веднага