Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
От днес в София работят две детски градини за децата на медиците, които лекуват болни от Covid-19.
Oще по темата

Докато детските градини са затворени, това е възможност да осигурим работата на лекарите, които са най-натоварени в Covid отделенията, каза столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Лично кметицата беше тази сутрин в детска градина, която посрещна деца на работещи на първа линия в битката с коронавируса.

Двете забавачки са в близост до големи болници.

След София, такива стана ясно, че ще работят и в други големи градове на страната.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

Продавачките от супермаркетите, аптекарките, полицаите, ватманите от метрото, шофьорите от градския транспорт и всички останали работещи хора кой да им гледа децата. Защо затварят детските градини които на практика не работят и 50% от годината. След ковид ваканцията ще излязат в коледна, грипна, дървена, пак ковид, великденска, пролетна и лятна ваканции. Те са любимците на властта и предполагам да е взаимноизгодно, защото по никакъв друг начин не мога да си обясня постоянните ваканции които имат

8

Сата НАТО

преди 3 години

Децата не бяха ли основните суперпреносители? Сега децата на медиците ще ни заразяват, за да има кого да лекуват татковците. Познат сюжет от творчеството на Чарли Чаплин.

7

Мислеща

преди 3 години

Има логика в тази мярка,но все пак важни са и други професии - пожарникари, полицаи, дори тези, дето ринат снега са важни. За техните деца кой помисли?! Абсолютна дискриминация!!!

fallback