Снимка: БГНЕС
fallback
Демонстрациите срещу управлението ще продължат тази вечер с четвърти национален протест под надслов "Велико народно въстание". Организаторите очакват в гражданското недоволство хора от цялата страна да се включат.
 
До този момент се проведоха три големи протеста в столицата, обявени като "велики народни въстания", като на втория бяха и единствените по-големи сблъсъци с полицията.
 
Вече 86 дни продължават протестите с искане за оставките на правителството и на главния прокурор, както и за незабавни предсрочни и честни избори.
 
Снощи протестът мина спокойно, но не се размина с хвърлянето на яйца. Продуктите полетяха към сградата на Българската национална телевизия. Те очакваха излизането на правосъдния министър Десислава Ахладова. В интервю тя заяви, че смята исканията им за основателни.
 
Министър Ахладова допълни, че проектът за конституция на управляващите от ГЕРБ адресира проблемите в правосъдната система.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

210

Анонимен

преди 3 години

Вече почна да ми липсва времето,когато управляваха другарите.Какво е това безобразие.Преди пред блока имаше две руски коли и можеше да се паркира навсякъде.То и кола нямах ама беше свободно.В магазина празни рафтове. Не се чудиш, като сега ,какво да купиш.На границата спокойно,не можеш даже и да я доближиш. Сега висиш по опашки с часове.Пуснеш телевизора(когато има ток ),само две програми.Не се чудиш ,като сега със ,какво да гледаш.А ,бе хубаво си беше при другарите.

209

до гербавите тролове

преди 3 години

Герб води България към ада. Гербавите мишkи ще го разберат най-късно.

208

Анонимен

преди 3 години

Утре ще ходя по работа в София , ама ме е страх да не ме нападне някой с яица или домати (ще се озъртам разбира се ) - кво да прая дайте съвет!

fallback