210

Анонимен

преди 3 години

Вече почна да ми липсва времето,когато управляваха другарите.Какво е това безобразие.Преди пред блока имаше две руски коли и можеше да се паркира навсякъде.То и кола нямах ама беше свободно.В магазина празни рафтове. Не се чудиш, като сега ,какво да купиш.На границата спокойно,не можеш даже и да я доближиш. Сега висиш по опашки с часове.Пуснеш телевизора(когато има ток ),само две програми.Не се чудиш ,като сега със ,какво да гледаш.А ,бе хубаво си беше при другарите.

209

до гербавите тролове

преди 3 години

Герб води България към ада. Гербавите мишkи ще го разберат най-късно.

208

Анонимен

преди 3 години

Утре ще ходя по работа в София , ама ме е страх да не ме нападне някой с яица или домати (ще се озъртам разбира се ) - кво да прая дайте съвет!

207

Анонимен

преди 3 години

В нашето село тая вечер нямаше никакво въстание , няколко пияни кат мотики пред кръчмата и това е! Що се хабите бе протестъчетата , след няколко месеца са изборите , излезте и гласувайте , тогава ще се броят пилците!!!!

206

Анонимен

преди 3 години

Следващото КОГА!!!!?????

205

Анонимен

преди 3 години

Велико народно въстание Велика народна революцияНа шепа ***-ли безсрамиелъжлива духовна полюция

204

АНДРЕШКО

преди 3 години

Протеста вече ми прилича на усмивки от старите ленти.

203

Анонимен

преди 3 години

Разгледах "възтанниците" хем са малко, хем пияни.

202

11

преди 3 години

Що трийш ве ***? Че и банва ***. Бановете ви са безсмислени. Жиб. е сороски ***.

201

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

На изборите ГЕРБ сигурно ще разбият бесепарите с разлика както винаги а народа няма за никой да гласува а ще се емигрира тия протестъри така и не регистрираха партия на безпартийните , трябва ние да го направим но след няколко месеца вероятно ще го направим тия чалгарите,костовистите ,прокопиевисти,копейкин,боец ,комунисти,божковисти,Манолова,Томов,Петков и тнт за нищо не стават ще се емигрира

200

Анонимен

преди 3 години

Стачка четвърта на яйчарите марионетки на Пурчо Дубайски и Бойците на Цветанчо Неекстадирания,барабар с нещастната олигавена в лъжи и постановки ляводясна и никаква търчи лъжи ММ Общата щъ стават пак " народ " представляваш придворна прислуга на ощетените олигарси.Трябва да мърсят,защото са бездарни и освен да се въргалят в собствената си низост , идеи за утре не ги интересуват,защото други ще решават .

199

otnovo i pak

преди 3 години

Имам чувството, че сме като в Германия при възхода на национал-Социализма. Организирани банди по улиците тероризират другомислещите , унищожават сгради и нападат хора."Световна революция", пак.

198

Т.Танов

преди 3 години

Алоу,тролчетата на Нинова и Президента, нищо не чуваме за Боримечката и черешовото ви топче ?! Ако нямате - остава пак да плюете и храчите , хем да не се ... покапите ха-ха-ха!

197

Контрамярка

преди 3 години

Ще започна да събирам яйца(но преработени през стомашно-чревния ми трякт),ще ги нося в плик и ще обстрелям с него президентството.То е една непотребна,вредна и предизвикваща скандали и раздори институция,и аз като съвестен гражданин,несъгласен със ситуацията в страната,като колегите протестиращи,ще протестирам до оставката на Радев.Имам и стари консерви,сега е моментътда се освободя и от тях.Миришат,но там всичко мирише.

196

putin

преди 3 години

М-у-н-ч-о и метежниците са съвършени, защо пак ни натрапват тия ялови Евразия/СССР мутри, безскрупиюни крадци и лъжци.

195

BG

преди 3 години

100% от българите не вярват на официалната информация на мутренските медии: защо ли ни ги натрапват тия ялови с-о-р-о-с-о-*** "протестъри" ?

194

123

преди 3 години

До Ти да видиш..Лоши хора бе, заслужават да им умре премиера.

193

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКАААААА!

192

Отровното трио

преди 3 години

След днешното възстание ще организираме и Априлското! Нищо че са минали изборите

191

Анонимен

преди 3 години

София не е България, но от София идват промените. Ако ви чакаме вас Бойко ще е на власт до живот.