Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Трамвай, движещ се по линия №5, е блъснал възрастна жена в района на площад "Македония" в София, съобщи МВР за Bulgaria ON AIR.

Движението в района е затруднено, като на място има линейка и полиция.

Инцидентът е станал в 12:20, а жената е починала. Тя е на 80-годишна възраст и е починала.

Заради инцидента трамваите по линии №4 и 5 временно се движат по променен маршрут, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Трамваите в посока центъра са движат през бул. "Овча Купел", бул. "Н. Мушанов", бул. "Константин Величков", бул. "Ал. Стамболийски", бул. "Христо Ботев", Съдебна палата. Оттам трамваите от линия 4 продължават към кв. "Орландовци".

В посока кв. "Княжево" трамваите са пренасочени през бул. "Ал. Стамболийски", бул. "К. Величков" и бул. "Овча Купел".

Автобусите от линия 260 ще спират срещу трамвайните спирки. Допълнително се пускат 3 автобуси от ул. "Коломан" до пл. "Руски паметник". Два трамвая ще се движат по линия 5 в участъка от "Бъкстон" до "Княжево".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Захари

преди 3 години

Пожелавам на ватманката Господ да е наказва тези телефони побъркаха всички но затова трябва да си плащат със такова каквото са извършили

15

EG

преди 3 години

Починалата е на 62г, а не на 80! Нека медиите си обноват информацията! Лека и пръст на жената!

14

Вълнаро

преди 3 години

Жалко за бабата, ама там си е въпрос на време, досаден и дълъг светофар, всичко живо напиня да мине и така. Многократно съм наблюдавал там рискови пресичания по схемата "знам го наизуст, сега му е времето да мина".

fallback