16

Захари

преди 3 години

Пожелавам на ватманката Господ да е наказва тези телефони побъркаха всички но затова трябва да си плащат със такова каквото са извършили

15

EG

преди 3 години

Починалата е на 62г, а не на 80! Нека медиите си обноват информацията! Лека и пръст на жената!

14

Вълнаро

преди 3 години

Жалко за бабата, ама там си е въпрос на време, досаден и дълъг светофар, всичко живо напиня да мине и така. Многократно съм наблюдавал там рискови пресичания по схемата "знам го наизуст, сега му е времето да мина".

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Проверихте ли дали не е тествана позитивна за Коронаизмисленвирус?"Не, но няма проблем. И 10 жени да беше убил трамвая - пак не е проблем, защото още 300 човека днес са умрели поради други причини.

12

До 2

преди 3 години

Ела довечера към 22ч ,да пробваш как те гази трамвая.

11

Анонимен

преди 3 години

Проверихте ли дали не е тествана позитивна за Коронаизмисленвирус?

10

Анонимен

преди 3 години

Жалко за жената, но там възрастни хора пресичат без да гледат, това пешеходни пътеки, светофари - всичкото все едно за някой друг се отнася.

9

Анонимен

преди 3 години

Между другото много пешеходци не знаят, че трамваят е с предимство на пешеходна пътека. И биват много неприятно изненадани, когато "железният кон" издрънчи наблизо.

8

Гамен

преди 3 години

Починала е от Ковид19, с придружаващо заболяване "блъсната от трамвай". НалЕ?

7

живущ

преди 3 години

аз живея на македония и мога да кажа, че ватманите карат поне с 60-70 км в час по булеварда. Имам чувство, че тестват колко ще вдигнат.

6

Анонимен

преди 3 години

Жалко за жената, може да не е разбрала и до последно какво става. Може просто да е била дезориентирана, много стари хора има такъв проблем, особено в жегите, да не говорим, че може да не е чувала или виждала добре. От друга страна дали ватманите, дали шофьорите в градския имат проблем - говорят по телефоните, хвърчат семки, не обръщат внимание на много неща.

5

Анонимен

преди 3 години

Чист нещастен случай! Няма какво да се коментира.

4

Анонимен

преди 3 години

По ЗдвП трамваите имат право да карат по релсовия път си без да спират дори на пътеки за пешеходци, но в случая тази баба може нито да е виждала добре, нито да го е чула, макар че дрънчат потресаващо по Македония. Та, правата по закон са едно нещо, но моралът е съвсем друга история. Понеже живея наблизо ги гледам как се набират на скоростната отсечка понеже няма коли да им пресичат пътя и ето, че е станала белята. С каква скорост се е движел трамвая ми е интересно?

3

мхм

преди 3 години

Шофьора на трамвая трябва да отиде в затвора. Доста често пушат и говорят по телефона едновременно, а не гледат какво се случва отпред! Защо камерите в техните кабини не работят, или ако работят, защо никой не ги глобява?

2

чакаме

преди 3 години

Кога ще мине трамвая през площада на румънското посолство?

1

Асан Карагъзъ

преди 3 години

по цял ден обикалят улиците, па после болни били...