Снимка: БГНЕС
fallback

Със запалени факли протестиращите тръгнаха по "Цариградско шосе", където блокираха движението по целия булевард, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това наруши маршрута автобусите.

Oще по темата
С факлите хората изписваха "Оставка". Те стигнаха до Плиска, а колона от автомобили се образува в платното в посока към центъра.

Тази вечер протестът започна традиционно в Триъгълника на властта, където протестиращите за втори пореден ден замерваха сградата на Министерски съвет с яйца и домати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

281

Анонимен

преди 3 години

А и само да кажа никой не е виновен за распространяването на короновироса!И се пазете!#Стойте си в къщи #

280

Анонимена

преди 3 години

Ко ни пука за Бойко та той нищо не е направил за даржавата камоли за този короновирус.На него му пука за себеси а всеки ден си зъразяват хората и умират ако не направи нещо всички ще умрем всички по света ще са МЪРТВИ!!!Поне да измислят ваксини за да се лекуват а не да боледуват и да умират.Кой е смен?Да сме равни и никой да не прави протести!😤Да се упитаме да оцелеем заедно!👬👫👭Да спрем КОРОНОВИРУСА!!!!🙅‍♂️🙅‍♀️

279

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите, изгледайте видеото с Христо Иванов и ще ви стане ясно, какво правите.Власт се променя на избори за добра работа, има конкурс.Бъдете активно и упорити в своята реализация, не позволявайте на престъпници и провален политици, да ви употребяват.

fallback