281

Анонимен

преди 3 години

А и само да кажа никой не е виновен за распространяването на короновироса!И се пазете!#Стойте си в къщи #

280

Анонимена

преди 3 години

Ко ни пука за Бойко та той нищо не е направил за даржавата камоли за този короновирус.На него му пука за себеси а всеки ден си зъразяват хората и умират ако не направи нещо всички ще умрем всички по света ще са МЪРТВИ!!!Поне да измислят ваксини за да се лекуват а не да боледуват и да умират.Кой е смен?Да сме равни и никой да не прави протести!😤Да се упитаме да оцелеем заедно!👬👫👭Да спрем КОРОНОВИРУСА!!!!🙅‍♂️🙅‍♀️

279

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите, изгледайте видеото с Христо Иванов и ще ви стане ясно, какво правите.Власт се променя на избори за добра работа, има конкурс.Бъдете активно и упорити в своята реализация, не позволявайте на престъпници и провален политици, да ви употребяват.

278

Анонимен

преди 3 години

До Бибата 275Очевидно ще вкарат държавата в дупка,но после чия ще бъде вината?????Евреите, Сорус, Американците, Бойко, световната конспирация срещу България, емигрантите-предатели и комшията! :))))))))))))))))

277

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...

276

Да попитам

преди 3 години

Някои от тях директно от Свиленград ли дойдоха с факлите ?

275

Румянчо Гечев

преди 3 години

От името на неБългарската Съветска Пасмина,ви поздравявам со песента чекам ви да ми дойдете,в аранжимент на Черепа,Мустака и Маджо!!Хайде доскоро,че умувам как да ви направим заплатите и пенсиите по 100 000 лева,че да ни запомните,щот много забравяте и да не се колебаете да гласувате за нас,чак до с,мъртта си!К,овчезите са ви осигурени,моделът го показва и разнася,специалистът от отровното трио Мин,етов,така,че само настъпете килимчето,за останалото грижата е наша!

274

Анонимен

преди 3 години

До Ельоменат"Пусъците на герберските *** и администрация са, че ще им секнат парите за нищоправене. Ще се нало и да работите, а не да киснете по цял ден пред пасеанса. Долу шайката от гроб"Каза човека на който ГЕРБ не му дадоха да открадне от еврофондовете и не плаща данъци на печалба, и получава незаконно помощи, защото се пише безработен.За такива хора ГЕРБ са много лоши. Мдаааа.А, и. Пише се пасИанс.

273

?/?/

преди 3 години

До Рехави протестиАми сигурно тези, които се събирахме по площадите през 1989/1990, са се зарекли като мен никога повече да не се оставят на тълпата да ги повлече...

272

Студент

преди 3 години

Аз искам "ОТРОВНА СИСТЕМА"! Да живеят идеолозите -Отровните и Ицето-вдъхновителя, нашите работодатели! ще си изкарам парички за таксата в университета и кратко моренце!

271

Анонимен

преди 3 години

Ако заплатата на протестиращ е 50 лева дневно значи един протест струва 250 000 дневно.Божков дължал на хазната 700 милиона.Значи 2800 дни може да плаща за протести и пак ще е на сметка!А ние докога ще търпим това? Може ли да е болкиран градът заради тях?Трябва ли да има професия"протестиращ"?И имало ли е досега неплатени протести?Спомням си един протест против цените на тока преди няколко години.Половината "протестиращи" бяха цивилни полицаи! Е, те ли не могат да си платят тока?????

270

69

преди 3 години

направете контра митинг за изринем тази шлака

269

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 5-6 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 15-17 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.

268

до протестърите

преди 3 години

след оставката на Баце, какво ще правите и пари няма да получавате, не можете и да работите

267

Бай хой

преди 3 години

Ти си едно некадърно докторче което не може да спаси нищо.Човешки животи спасявал на кой ги разправяш тия за нищо не ставаш

266

Радо

преди 3 години

Еднакви палатки отпечатани лозунги! Черепухата директно си заявява как от мрежата с 10-15хил.евро организираш цирк. Двадесет год. Сополкьовци за "бързи" пари!

265

Бибата

преди 3 години

Това е наистина прекалено!!!Очевидно тези хора Не работят,нямат капка човечност!!Аз съм специалист в болница и трябва да спасяваме човешки животи.Как се стига до болница и се лекуват хора,дори близки на същите тези хора?Не е ли брутално??????Затова Господ Бог ни е дал начин да разговаряме и разум да го използуваме.Очевидно ще вкарат държавата в дупка,но после чия ще бъде вината?????

264

Радо

преди 3 години

Безработни и простовати хорица,прав е колегата за 90-те. Подкупни въздухари 20 годишни, значи за 1000лв. си го наемаш! Жалка работа

263

българин

преди 3 години

БРАВО ! ОСТАВКА ! МУТРИ-ВЪН !

262

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 320Може бате, може.Спомни си 1990 и 1997 г. Тогава разбрахме що е то грабеж на едро и после -всенароден глад.