Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Няколко случая отчитат вече от полицията на напрежение между шофьори и протестиращи заради блокиране на кръстовища в София.

Навременната намеса на органите на реда е предотвратила саморазправа, стана ясно от думите на комисар Радослав Стойнев, началник-отдел "Охранителна полиция". Той апелира за търпимост и от двете страни - от митингуващите и от шофьорите.

В последните две вечери блокадите са една от формите на протест.

Общо четири протестни мероприятия са били проведени вчера, две са били "спонтанни", другите две са планирани.

При една от блокадите е имало инцидент, който се проверява. Към 22.45 снощи в дежурния център на СДВР е постъпила информация за 19-годишно момиче, което се оплакало в "Пирогов"  от болки в крака след ПТП на кръстовището на бул. "Фритьоф Нансен" и бул. "България".

Как точно е пострадало обаче, от полицията изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Ами хората работят,

преди 3 години

а вечер искат да си починат. Л.е.ш.перите, дето си нямат друга работа и се клечат по кръстовищата, пречат точно на тези трудови хора, а не на управляващите, които изобщо не се трогват от подобни циркове.Така наречените протестиращи дали гледаха тази вечер "Панорама" по телевизията, за да се уверят какъв патологичен тепегьоз е крушовичанската приватизаторка? Тази ли намериха да подкрепят и имат ли представа какво ще се случи на България, ако тази жена успее да постигне целите си?

83

Анонимен

преди 3 години

За едни папарашки снимки да се инсталираш на кръстовището като светофар.Ще те нашляпат шофьорите, много ясно.

82

Анонимен

преди 3 години

Болки в крака?И друго ще я заболи, терористка

fallback