84

Ами хората работят,

преди 3 години

а вечер искат да си починат. Л.е.ш.перите, дето си нямат друга работа и се клечат по кръстовищата, пречат точно на тези трудови хора, а не на управляващите, които изобщо не се трогват от подобни циркове.Така наречените протестиращи дали гледаха тази вечер "Панорама" по телевизията, за да се уверят какъв патологичен тепегьоз е крушовичанската приватизаторка? Тази ли намериха да подкрепят и имат ли представа какво ще се случи на България, ако тази жена успее да постигне целите си?

83

Анонимен

преди 3 години

За едни папарашки снимки да се инсталираш на кръстовището като светофар.Ще те нашляпат шофьорите, много ясно.

82

Анонимен

преди 3 години

Болки в крака?И друго ще я заболи, терористка

81

Анонимен

преди 3 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧВАМЕ ДА ШАМАРИМ ВЕЧЕ ТИЯ ДРУСАЛКИ

80

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е вече,не може 1 да пречи на 100 и да не яде бой

79

Анонимен

преди 3 години

мръсни миризливи шоферски скандалджии, кой от кой по-старателен в нощните смени! смръдливи ***-натегачи.

78

Анонимен

преди 3 години

селяните, разбира се, са не само най-засегнати от създалата се ситуация, а и най-гласовити. кофти е да чакаш в колата, когато може да си на къра, нали?! селянчета, омитайте се оттук и престанете да пречите на всички, които имат капацитета да направят живота на всички ни по-добър!

77

не напрежение

преди 3 години

а фрактура

76

До 38

преди 3 години

,,Носят българското знаме.,,Я им покажи съветското със сърп и чук да го целунат откъм дръжката и същевременно да си припомнят Белене и ГУЛАГ.

75

Анонимен

преди 3 години

Довечера като се мръкне може да ошамарят някой протестър от скука!

74

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНо когато се намесят и двама шоферски селянина, сюжетът задължително завършва с посещение в болница.ти гледай довечера да не попаднеш на некой нервен шофер, че може да ти обърне носа с дупките нагоре да събира дъждовна вода :)

73

сърдит

преди 3 години

Той апелира за търпимост и от двете страни - от митингуващите и от шофьорите.Ква търпимост бе? Разкарайте тая тъпa cгaн от улиците. Като им е толкова скучно да вървят на яз.Копринка или на Бузлуджа при останалите лузъри.

72

Бай Копейко

преди 3 години

Смешковци сте вие квазипротестърчетата. Нещо се усеща изнервяне в оредяващите ви редици. Не се пени толкова. Може човекът да поседи час-два, както и доста други хора. Ако си мислите, че по този начин печелите сподвижници и си правите добра реклама на подстреканото от фигурянта протестче, сте още по заблудени и от червените баби на Кори.

71

до 77

преди 3 години

***, бъди така добър да се развиеш в посока да не шофираш в града, на първо време, а после се опитай да постигнеш нещо по-голямо. Лумпенът си ти, с дизеларката. Дано и тази вечер постоиш час-два на булеварда.

70

Анонимен

преди 3 години

До До 19"не ми звучи"Не ти звучи, защото не знаеш хората защо стоят понякога и по нощите на работните си места. Личен избор е да бачкаш яко и да се развиваш и да получаваш възнаграждение за това. На лум*ените личен избор е да изкарат някой лев докато "протестират" за сметка на всички нас.

69

Анонимен

преди 3 години

Еми нормално, в шоферистан. Може и сто хиляди да излязат на протест и да не се стигне до кръвопролития, независимо от това срещу какво се протестира. Но когато се намесят и двама шоферски селянина, сюжетът задължително завършва с посещение в болница.

68

Отчаян

преди 3 години

За 30 г. откачен "преход" никой не си отвори устата да обясни, че правата на едните хора свършват там, каъдето започват правата на другите. Всичко друго е диващина, аторитаризъм, диктатура, комунизъм или една обикновена простащина, но не и демокрация. Някой може да си въобразява, че има право да протестира и като кибичи по улици и кръстовища, но ако по този начин силово прегражда правото ми да се прибера вкъщи, ще употребя сила да упражня моето право. Негравотникът да се сърди на себе си.

67

Тъй тъй

преди 3 години

Протестърите се смятат за едни елои - умни, с безкрайно АйКю, окрилени, демократи и т. н. и т. н. Да ги цункаш направо. Всички са от НГДК нагоре. Който не споделя мнението им е морлок, с основно незавършено, пикаджия и пр.Тези опорки кой ви ги задава? Математика ли, физкултурника от Долна Митрополия ли?

66

Не може просто

преди 3 години

да хвърляте във въздуха някакви обвинения без никакви доказателства и да разчитате хората да ви подкрепят, дори и тези които са ви приемали като някаква опозиция са втрещени от поведението ви . Особено от онези инфантили в метрото. Дано поне Станишев дръпне малко юздите на развилнялата се Нинова, ама май в европарламента му е много уютна и гледа да не си разваля спокойствието, нищо че се излага пред колегите.

65

До 19

преди 3 години

Предварителните заключения на база диагонален прочит казват повече от достатъчно. Колкото до ползването на квалификации и определения съм пас. "Затварям офиса" не ми звучи като кой знае колко тежък труд, но щом казваш... Наистина в един офис понякога може да е напечено и инфарктно, но това е личен избор, както е с работата/ работодателя. А спазването срокове на клиентите винаги е било по-важно от ходенето между 9 и 17 ч. Правиш ли го, никой не се интересува дали днес си айляк или бачкаш от снощи