Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

СДВР отчете, че протестите в София снощи са протекли мирно, без напрежение и няма задържани.

От полицията благодариха за това на протестиращите. Митингът снощи е продължил до полунощ.

Oще по темата
Като неудобство обаче беше отчетено блокирането на кръстовища от недоволните, но била създадена организация, за да "минат нещата по нормалния ред".

От полицията не скриха, че при тези блокади има и по-агресивни протестиращи, употребили алкохол, но се водел диалог с тях.

Има очаквания днес тези блокадите да са по-рано.

"Трафикът 18-19 часа знаете какъв е в столицата, ще изградим някаква стратегия, за да запазим и нормалното придвижване на хората, които се прибират", посочиха от СДВР.

От там призоваха блокирането на големите кръстовища да бъде съобразено и с останалите граждани, които не участват в протестите.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 години

Оплешивява протеста!

9

ПЕНКО

преди 3 години

КОЙ ПЕЕ И ЩЕ ПЕЕ РЕФРЕНА НА СТАРИЧКАТА ПЕСЕН : " ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ...ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ...ГУБИМ -ГУБИМ ИЗБОРИ ...И КАК ТАКА ...И КАК ТАКА ... НО ПАК ЩЕ ИСКАМ ИЗБОРИ ... ЗА СЕТЕН ПЪТ- ЗА СЕТЕН ПЪТ ... И ДА БЕЗКРАЙ - АЗ ЩЕ ИСКАМ ИЗБОРИ "!!!!!!!!!!!!!

8

Софиянец

преди 3 години

До Протестиращ 9Да и бях от тези които мятаха яйца и *** по вас.И не мисля че правех нещо нередно (като отминахте слязох и си изчистих).Не разбрахте ли че хората не желаят да им налагате вашите представи за живота. Ако сте забравили живеем в свободно общество. Затова се борехме преди тридесет години, а не вие да се лигавите сега с тези ценности които отвоювъхме тогава.Протестирайте си, но мирно и без да толмозите останалите хора, които явно са мнозинство.Ощипете се най-после !

fallback