10

Анонимен

преди 3 години

Оплешивява протеста!

9

ПЕНКО

преди 3 години

КОЙ ПЕЕ И ЩЕ ПЕЕ РЕФРЕНА НА СТАРИЧКАТА ПЕСЕН : " ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ...ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ...ГУБИМ -ГУБИМ ИЗБОРИ ...И КАК ТАКА ...И КАК ТАКА ... НО ПАК ЩЕ ИСКАМ ИЗБОРИ ... ЗА СЕТЕН ПЪТ- ЗА СЕТЕН ПЪТ ... И ДА БЕЗКРАЙ - АЗ ЩЕ ИСКАМ ИЗБОРИ "!!!!!!!!!!!!!

8

Софиянец

преди 3 години

До Протестиращ 9Да и бях от тези които мятаха яйца и *** по вас.И не мисля че правех нещо нередно (като отминахте слязох и си изчистих).Не разбрахте ли че хората не желаят да им налагате вашите представи за живота. Ако сте забравили живеем в свободно общество. Затова се борехме преди тридесет години, а не вие да се лигавите сега с тези ценности които отвоювъхме тогава.Протестирайте си, но мирно и без да толмозите останалите хора, които явно са мнозинство.Ощипете се най-после !

7

Анонимен

преди 3 години

Боко няма да даде власта с мирни протести. Само си губят времето тия дето се разкарват всяка вечер. Трябват 100 хиляди човека и за една вечер всичко приключва.

6

Протестиращ

преди 3 години

Хора опомнете се !Ние протистираме по улиците и заради вас.Не хвърляхте яйца и домати по нас, а излезте на площада за да получим това което искаме !

5

Бау

преди 3 години

Една ми каза във Фейса. "Ела, ще ти хареса!" Това са протестите за много хора - купон и развлечение.

4

Анонимен

преди 3 години

По жалък протест от този не си спомням от последните 30 години. *** без работа и отговорности ще ми определят кой да управлява държавата ,че и главния прокурор да им играе по свирката. Явете се на избори ,гласувайте и и изберете ,парламент и кабинет . Така се прави ,а не Мая Манолова и ред още стари муцуни да се промъкват през задния вход използвайки едни наивници ,които отново както винаги ще останат излъгани!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Ай стига с тези клоунада ,Бърбарян и компания да си приберат камиона с който озвучават *** ски сватби ,тези пикльовци които един лев не са изработили в живота си да се махат от булевардите и да спрат да пречат на хората да се придвижват и ходят на работа. Да стоят под прозореца на Румен ,ако искат серенади да му свирят та да си въобразява ,че народа е с него!!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Все си мисля, че протестите не са за удобство на някой си те за това са и протести иначе щяха да са манифестации както по онова време.

1

пепе

преди 3 години

Протестърите сигурни ли са, че протестират срещу мафията? За сега пречат единствено на другите граждани да се приберат вкъщи след работа...