Снимка: БГНЕС
fallback
В края на миналата година на околовръстния път до столичния квартал "Люлин" колоездач е блъснат от 17-годишно момче, което шофирало без книжка. Решението на съда все още се чака. 
 
По първоначална информация, автомобилът е бил с транзитни номера, тъй като старите са били свалени заради нарушения.
 
"Инцидентът стана на 13 октомври 2019 година около 18.30 часа. Прибирайки се от разходка от Банкя към "Обеля" е блъснат челно от водач, който е управлявал лекия си автомобил без да има правоспособност за това. По първоначални данни колата се е движила със 100 км/ч. А ограничението в района е 40", каза в ефира на Нова тв сестрата на жертвата Теодора Миленова.
 
Тя обясни, че не е имало спирачен път на мястото на произшествието. Момчето не е било пияно или под въздействието на наркотични вещества, уточни Миленова. "Недопустимо е да се дават коли на хора, които нямат изградени навици. Още по-малко да карат с такива високи скорости", заяви жената.
 
За момента 17-годишният е освободен с мярка "подписка", а сестрата на починалия колоездач настоява за най-високата присъда за младежа, причинил катастрофата. Тя сподели, че никой от семейството на момчето не е потърсил опечалените.
 
"Травмата е много сериозна. Шокът е огромен. Боря се да приема факта, че брат ми го няма", допълни Теодора Миленова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 3 години

Това че има нагли колоездачи е съвсем отделна тела.В случая става дума за *** без книжка който карал със 100 при ограничение до 40.Това само по себе си трябва да се гледа като акт на тероризъм дори да не беше убил никой.

25

Анонимен

преди 3 години

Най-обичам да гледам такива автомобилни съзтезатели размазани по пътищата или в някои стълб и мозъка им да се разтича по седалките. Направо душевен оргазъм получавам, особено ако те са единствената жертва на иди0тизма си. Даже ако имам късмета да ги видя наживо правя клипчета да им се смеят по форумите и си тръгвам без да тормозя полиция и линейки заради някакво ***.

24

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 25А за такива като теб, дето карат с 240 по подбалканския път, има ли място по пътищата?

fallback