26

Анонимен

преди 3 години

Това че има нагли колоездачи е съвсем отделна тела.В случая става дума за *** без книжка който карал със 100 при ограничение до 40.Това само по себе си трябва да се гледа като акт на тероризъм дори да не беше убил никой.

25

Анонимен

преди 3 години

Най-обичам да гледам такива автомобилни съзтезатели размазани по пътищата или в някои стълб и мозъка им да се разтича по седалките. Направо душевен оргазъм получавам, особено ако те са единствената жертва на иди0тизма си. Даже ако имам късмета да ги видя наживо правя клипчета да им се смеят по форумите и си тръгвам без да тормозя полиция и линейки заради някакво ***.

24

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 25А за такива като теб, дето карат с 240 по подбалканския път, има ли място по пътищата?

23

толерантен

преди 3 години

17годишното "момче" има ли деца?

22

антрополог

преди 3 години

Политически коректно е, но не знам доколко е научно коректно, малките на половозрелите "роми" да се наричат "дете", "момче"/"момиче", "младеж"...

21

Анонимен

преди 3 години

Един льольо щях да го отвея по подбалканския път. Влизаш с мотора, със сериозен наклон, в завой с 240 и... ония педалетко кара по средата на пътя. Направо си видя живота на лента милия, ама успя да скочи в канавката.Просто нямат място по пътищата тия с педалетките и това е! Особено опасно е за тях, особено неприятно е за нас!

20

Анонимен

преди 3 години

Абе, да му се стъпи на врата с коляното и това е!

19

Анонимен

преди 3 години

До 17Така е. Тате един път блъсна един такъв. После се върти отгоре му и така 3-4 пъти докато спря да ***. И СВ прибрахме поживи оздрави. Малко парички отидуха за рушвети, ама поне нямаше проблем с колоездачите в нашия край повече.

18

Анонимен

преди 3 години

Ще Ина само, га се направиш на ударен, публично заявил, че прощаваш, лъжесвидетелстваш в полза на убиеца, а като го пуснат и се позабрави ...Какво беше казана и в Кръстника за отмъщението ? ;)

17

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов.Има "диплома" за плуване. Аз като учих дъщеря си да плува я пуснах сама след като се уверих че може.Никой не хвърля детето си във водата без подготовка. Това е дипломата.

16

Анонимен

преди 3 години

Колоездачите са за ...!!! Кара по платното, отваря ти се, ако не го уважаваш и 100 метра по-надолу ти спираш на червено на светофара, а отворкото си цепи напред, за него светофара (задължението) не важи, но правата важат...и това не се отнася само за колездачите, а и за пр0стите пешеходци...по-важно им е предимството пред здравето!?!?!?!?!?!?!?!?!

15

аз

преди 3 години

До Анонименти си ... мега жалкото същество :)

14

Анонимен

преди 3 години

Има такива нагли колоездачи,като му направиш забележка и псува и скача на бой.Е такъв как да не го догониш и да го сгазиш?!!!Ако не го бутнеш поне с голи ръце вратлето да му счупиш!!!!А тия с тротинетките направо са за стрелба!!!!!

13

защо

преди 3 години

Христо Христов "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш.Николай Хайтов"Ако имаш възможности ще разбереш.

12

Анонимен

преди 3 години

Вчера щях да бутна едно момиче около 12-13 годишно.Правя ляв завой и то на червено с колелото карайки го не бутайки ми изкочи,едвам спрях.Гледаше напред като кон с капаци и изобщо не се трогна.Забелязвам обаче,че родител с дете също пресичат пешеходна пътека карайки а не бутайки велосипедите.Така ги възпитават,а после шофьорите виновни?!!!!!

11

Незнаещ

преди 3 години

До АнонименПич , не знам кога си карал курса , ама от много години се набляга на ситуацията при разминаване на автомобила с колоездачи.Намаляваш скоросто с готовност да СПРЕШ! . А това че въпросния младеж явно не е чел правилника си е негов проблем.

10

обикновен

преди 3 години

Не, няма да има справедливост!Тя никога не е била угодна и удобна за която и да е власт! Охолното и щастливо общество не може да бъде манипулирано и използвано, затова то постоянно трябва да страда!

9

Анонимен

преди 3 години

добре де, ако искам да утепам някой за кво да го стрелям (после хипотетично да лежа 20г. за убийство), ще го гоня с колата и ще мина с условна..е**ти законодателството

8

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново ! Нормален ден в Кочиноландия!

7

az

преди 3 години

Сигурно е от оцветените. Справедливост ли чакате?