fallback

Общ преглед
Абитуриентите от София решиха да продължат веселието си, след като бяха изгонени от централната част на града, в близкото село Бистрица, изненадвайки неприятно жителите на малкото населено място, става ясно от публикация във Фейсбук групата "Бистрица! От и за бистричани".
Oще по темата

"Изгонени от Надежда, за да осерат Бистрица. Нищо против абитуриентите, но е редно да пазим природата си", така изригна в гневен пост авторът на снимките, показващи разюзданото поведение на младежите от столицата.

Инциденти не липсват, извикана е бърза помощ, която е отвела един припаднал абитуриент.

Въпреки забраната за събиране на големи тъпли, абитуриентите цял ден се опитваха да отпразнуват своя празник на завършването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

122

Of

преди 3 години

Оставете ги та оставете, ама после не чистите след тях и мизерията си на остава. Като е пред вашите блокове или жилищни места, няма да ви е много яко

121

До 133

преди 3 години

Не пиша на трола,а на нормалните хора. Ще гласувам за тези,които не са калинки,мафиоти,крадци,които искат на дело върховенството на закона,които виждат проблем в безконтролната власт на главния прокурор,завършил пуца на МВР.които разбират,че ставаме все по бедни. Които недоумяват как бюджета на МВР расте непрекъснато ,а се орязва образование.

120

Леле

преди 3 години

Празнуват все едно са взели дипломи от Харвард....

fallback