122

Of

преди 3 години

Оставете ги та оставете, ама после не чистите след тях и мизерията си на остава. Като е пред вашите блокове или жилищни места, няма да ви е много яко

121

До 133

преди 3 години

Не пиша на трола,а на нормалните хора. Ще гласувам за тези,които не са калинки,мафиоти,крадци,които искат на дело върховенството на закона,които виждат проблем в безконтролната власт на главния прокурор,завършил пуца на МВР.които разбират,че ставаме все по бедни. Които недоумяват как бюджета на МВР расте непрекъснато ,а се орязва образование.

120

Леле

преди 3 години

Празнуват все едно са взели дипломи от Харвард....

119

обикновен

преди 3 години

Дефектирала младежка ***!Те от едно НЕ неразбират, че явно са пропуснали бая уроци по български език в "училище-мъчилище"! Поне от родителите им да бяха научили, какво значи НЕ в положение на необходимост, ако и от семейството са отсъствали, има библиотеки, да се самообучават! Ама лесният живот е за леките хора! На добър им час по наклона за елементарни люде!

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137Кои са алтернативите бе, ***? Психодесните ли? Или АБВ? Или чалгар 1 на републиката - Славчо Трифонов? Или новата Атака на корумпето Копейкин? Айде, кажи че ми е интересно!

117

Анонимен

преди 3 години

Добро утро роби на комунизма - сещайте се защо? Винаги пиша, дайте път на не бивши комунисти! Има достатъчно млади не опорочени образовани хора, а Гергов в Централния .... (точките са от мен, не от цензурата), т.е.мислете каквото искате вместо точките! Никога повече ГЕРП. БСП ДПС ВМРО! Има достатъчно алтернативи, но трябва човек сам да се информира. Да живее ГЕРП!Напред с Бойко Борисов!

116

НОМЕР2

преди 3 години

Когато подгониха журналистите, аз мълчах, не бях журналист,Когато подгониха абитуриентите, аз мълчах, не бях абитуриент...

115

Гнхусната мутра

преди 3 години

насъска башибозуците си срещу нащите деца !!!до кога ще я търпим тази про-западна гаддина крадлива мерзка и полицейската му хунта !?

114

Коко

преди 3 години

Оставете ги да се кефят.Първо не са в рисковата група. Второ са прилично дезинфекцирани с алкохол.

113

Хаха

преди 3 години

Че те 12 години тва са правили... Хаха.. *** като ***.. А тия дето ще влязат висше още по-*** ще излязат.

112

Анонимен

преди 3 години

Оставете децата на мира! И те да отпуснат душата малко.

111

Колкото повече

преди 3 години

някой не мисли самостоятелно, толкова повече го насъскват срещу различни групи хора.У нас това дяволско хоро го заигра Партията столетница още по времето на т. нар. Войнишко въстание, когато успя най-после да вдигне солидна група измъчени от обстоятелствата българи срещу други българи и то в рисков за държавата момент - по време на война.Оттогава същата дяволска "партия" разединява нацията. Младежта стана вечно дежурният виновник. Насъскай родителите срещу децата - истински девиз на Сатаната!

110

Именно,

преди 3 години

ИЗГОНЕНИ - това е думата.Продължавам да се чудя, как българинът толкова лесно се улови на тази рибарска кукичка, ловко спусната още по времето на соца. На партията столетница дължим това настройване на едни българи срещу други.Още от времето на соца младежта става социална категория, редовно поставяна в позициите на вечно виновна за нещо. Близо 70 години продължава това плюене по младежта и колкото по-висока степен на образование получава тя, толкова по-яростна злоба се разпалва срещу нея.

109

Пешо

преди 3 години

Диви селяни-чалгаджии

108

Анонимен

преди 3 години

За това в Германия има ред и дисциплина,когато се каже нещо се спазва това е закон,щом не ти харесва се махаш,трябва да има ред.

107

Анонимен

преди 3 години

До ПенционерAма тия млади " мацки" и " младежи"с този гнусен вид са къде с по- състарени и от възрастните хора, бе, смот.

106

Анонимен

преди 3 години

Всеки да празнува както му харесва и без да досажда на другите. Най-вече миризливи старци се мръщят на младите.

105

:)

преди 3 години

Стига с това "вие не сте ли имали бал, не сте ли били млади?" Бях млад и имах бал през 1998г., но не отидох. Събрах гости у дома и чак, когато приключи цялата гнусна тарапана, се отправих към заведение със запазена маса за мен и част от класа. Така мислех тогава, така мисля и сега. Страхотна простотия е не да се празнува завършване, а да е по този начин...просташки.

104

Пенционер

преди 3 години

Оставете младите на мира! Нека да си празнуват както си искат. Стига пенсионерски изцепки.

103

До 104

преди 3 години

Те са били свръхинтелектуалци и девственици не само на 19 а и в момента. Нежният им слух и взор не могат да понесат абитуриентите. И да...200000 пъти по-добре и класно е да живееш в Бистрица отколкото в ъъъъ....надежда при шоколадите в панела.