Архив: Булфото
fallback

Започна събаряне на незаконни ромски къщи в район "Илинден", съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова.

Тя обясни, че кметът на района ръководи процеса и това не е първото събаряне.

"Не вдигаме много шум при такива ситуации, защото това е свързано с известно напрежение", каза Фандъкова и добави, че от сутринта се работи спокойно и без напрежение.

По думите й, Столична община има съдействието на отговорните институции за тези действия. "Остава кметовете да продължат тази много важна дейност, така че постепенно различните квартали да се освобождават от незаконните постройки", заключи тя.

Тя съобщи още, че на 15 септември движението по улица "Каменоделска" ще бъде пуснато изцяло. При проверка на ремонтите там тя обясни, че строителният сезон е в разгара си - работи се на 15 големи обекта на територията на цялата Столична община.

По думите й реконструкция на ул. "Каменоделска" се финансиран по ОП "Региони в растеж" и включва цялостна подмяна на трамвайните релси, настилката, ново осветление, нови тротоари, включително и нови спирконавеси.

"По по-голямата част от обектите, имам уверение, че за учебната година ще приключат, а някои от тях и по-рано", коментира Фандъкова.

"Текущите ремонти са в действие във всички квартали на София", поясни Фандъкова, цитирана от "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

vaseto willi

преди 4 години

Като я няма тази община " СЛАТИНА" или"ПОДУЯНЕ" ,няма ли поне ЕДИН СВЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ в нашата държава да представи ИСТИНАТА за това гадно гето!!!????В този "квартал" живеят и бели хора които си плащат всичко,а може би повече заради "АНГЕЛИТЕ" -т. нар. РОМи!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

СЛАТИНА или"ХРИСТО БОТЕВ" не знам точно как го водят това огромно гето , но там прииждат от цяла БГ!!!Застроени са всички зелени площи естествено незаконно, а пък всеки катун има вода и ток които естествено НЕ ПЛАЩАТ!!!!!Пътят м/у бул. "Ботевградско шосе и "Източна тангента" е изровен от НЕЗАКОННИ СВРЪЗКИ КЪМ "В и К" и директно върху него са построени НЕЗАКОННИ катуни и тоалетни !!!???Целият квартал гъмжи от дрога и дилъри.КАРАТ ЛУКСОЗНИ КОЛИ а пък са безработни!!!!!община СЛАТИНА НЕ СИ ПРАВИ Н

15

iceblast88

преди 4 години

Накарайте ги да работят и да плащат данъци!!! Да им сривате незаконните коптори с пари на данъкоплатците и да ги настанявате в общински жилища построени с данъците на работещите и да ги хрантутите там пак за сметка на данъкоплатците докато те крадат имуществото на данъкоплатците не е решение!!! Направете им трудово изправителни центрове където да се учат на труд и дисциплина и когато някои покаже, че става за гражданин го пращайте на работа и ще се случат нещата!!!

fallback