17

vaseto willi

преди 4 години

Като я няма тази община " СЛАТИНА" или"ПОДУЯНЕ" ,няма ли поне ЕДИН СВЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ в нашата държава да представи ИСТИНАТА за това гадно гето!!!????В този "квартал" живеят и бели хора които си плащат всичко,а може би повече заради "АНГЕЛИТЕ" -т. нар. РОМи!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

СЛАТИНА или"ХРИСТО БОТЕВ" не знам точно как го водят това огромно гето , но там прииждат от цяла БГ!!!Застроени са всички зелени площи естествено незаконно, а пък всеки катун има вода и ток които естествено НЕ ПЛАЩАТ!!!!!Пътят м/у бул. "Ботевградско шосе и "Източна тангента" е изровен от НЕЗАКОННИ СВРЪЗКИ КЪМ "В и К" и директно върху него са построени НЕЗАКОННИ катуни и тоалетни !!!???Целият квартал гъмжи от дрога и дилъри.КАРАТ ЛУКСОЗНИ КОЛИ а пък са безработни!!!!!община СЛАТИНА НЕ СИ ПРАВИ Н

15

iceblast88

преди 4 години

Накарайте ги да работят и да плащат данъци!!! Да им сривате незаконните коптори с пари на данъкоплатците и да ги настанявате в общински жилища построени с данъците на работещите и да ги хрантутите там пак за сметка на данъкоплатците докато те крадат имуществото на данъкоплатците не е решение!!! Направете им трудово изправителни центрове където да се учат на труд и дисциплина и когато някои покаже, че става за гражданин го пращайте на работа и ще се случат нещата!!!

14

Даже се забавиха

преди 4 години

Както напоследък тресе у съседите, /Боже, пази ни/ ако пораздруса малко по-сериозно и у нас, тези кокошарници ще затрупат сумалък народ. И нямам предвид само *** коптори, а всичко, за което няма издадени строителни разрешения. Сами се бутаме между шамарите и после пищим, че държавата е виновна /което е вярно, защото го допуска/.

13

Модерното

преди 4 години

А кога ще се съборят незаконните къщи в Модерно предградие???Или тези от Илинден ще се преместят в Модерно предградие, както стана предния път???БХК да ги уреди в Младост и Дружба. Интегрирайте ги.

12

Кина

преди 4 години

Ееее, браво, крайно време беше !

11

фортнайт

преди 4 години

В Бьлгария освен да ти убият животните от двора и да те оставят на вьнка като клошар друго не умеят!

10

Анонимен

преди 4 години

Ако санкцията спрямо един или повече виолетови води до напрежение, проблема не е в самата санкция, а в безнаказаността, която импотентните институции възпитават във виолетовите.

9

ххх

преди 4 години

А след събарянето, къде отиват обитателите, в друг квартал , или СО им предлага варианти, г-жо Фандъкова?

8

мак

преди 4 години

Преди избори такива неща? Явно герб са сигурни, че ще спечелят и без този електорат.

7

Анонимен

преди 4 години

Идват избори, събарят се незаконни постройки, мият се улици, правят се силови акции... а след изборите постарому.

6

До 1 и 2

преди 4 години

Като ГЕРБ ли е изпята песен или като САЩ или като капитализма дето от миналия век все е аха да умре според Правда?

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

*** ТРЯБВА ДА СПАЗВАТЗАКОНА ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЬЦИ ДА РАБОТЯТ ДА СИ УЗАКОНЯТ ДОМОВЕТЕ А НЕ САМО ПРЕСТЬПЛЕНИЯ ДА ВЬРШАТ

4

Препатил столичанин

преди 4 години

Ремонтът на ул."Иван Вазов" приключи на 417-ия ден от началото. ЗасегаСамо да отбележа, че цялата дължина на улицата е 328 метра

3

Циник

преди 4 години

"Не вдигаме много шум при такива ситуации, защото това е свързано с известно напрежение"-------С шум или без.... Фадромите не спирайте!

2

Анонимен

преди 4 години

Трамваят по Каменоделска трябваше да бъде пуснат на 1 юли, сега пък ан 15 септември.Дано до Коледа все пак го пуснат. Новия кмет имам предвид.Защото даскаличката е изпята песен.

1

Анонимен

преди 4 години

По по-голямата част от обектите, имам уверение, че за учебната година ще приключат, а някои от тях и по-раноЗначи селяннката отново е в ролята на говорител на Столична община, а не на кмет.Тя горката просто коментира, кой какво й бил казал