Снимка: Булфото
fallback

Полицията изяснява дали причината за нападението над 16-годишното момче е футболен спор, или спор за момиче, обяви вътрешният министър Младен Маринов по време на брифинг във връзка с инцидента от снощи край бившия хотел "Плиска".

Oще по темата
Той обясни, че инцидентът е станал след забавление на младежи и допълни, че пострадалото момче е с порезни и прободни рани в "Пирогов", с опасност за живота. "Докторите казват, че неговото положение е стабилизирано", коментира министърът, цитиран от "Фокус".

Състоянието на наръганото с нож момче е стабилно

Маринов посочи, че е работено със всички деца, които са били на събитието. "Към момента имаме предполагаем извършител, който е задържан, но тъй като е непълнолетен, с него работят колегите от Детска педагогическа стая", заяви министърът.

"За пореден път виждаме, че има сериозно напрежение и агресия сред подрастващите, при дадена такава ситуация се стига до тежки инциденти“, коментира още Младен Маринов.

Тази сутрин на мястото на инцидента имаше само следи от кръв, изпочупени празни бутилки, пластмасови чаши и шишета от бира. Живущи в квартала обясняват, че не за първи път има инциденти на това място, но без такива последствия.

Градинката в междублоковото пространство, до която има и клуб, е превърната в място за пиене и пушене за ученици от близкото училище, а направената детска площадка е разрушена.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

радио терор

преди 4 години

Преди години засякох в колата на вуйчо ми BG радио с обсебващо проникваща пси активираща музика.Помолих го да спре музиката ядоса се.Миналата година на прав участък от пътя без други автомобили радиоато го приспива.Катастрофира ..Подобна пси активна музика тероризира много заводи в UK. Обсебени провеждат музик терор по 12 часа дневно по време на работа.Жертвите всички работещи имат трайни увреждания.Терористи внушават през радиото убииства вкл с взрив ножове брадви чукове вилици..

23

Анонимен

преди 4 години

Тази година се сблъсках с внушаван терор през радио и GSM музика.Мъж от малцинствена група пуска няколко пъти една и съща мелодия по смарт фон.Помолихме го да спре .Озвери се от мелодията/първо декодира и търси поели специфични озверяващи храни и напитки разрушава общата охрана на консуматора и го обсебва .Обсебения започна д а налит а на бой и направи опити за убииство.

22

Луни Тюнс

преди 4 години

Като го гледам този "Спондж Боб" от снимката с интелигентното изражение и ниското чело.. си мисля, че една обикновена детска свада могат да я разследват поне седмица, а какво остава за разкриването и залавянето на опасен и въоръжен психопат, койти броди 10 дни незнайно къде.

fallback