24

радио терор

преди 4 години

Преди години засякох в колата на вуйчо ми BG радио с обсебващо проникваща пси активираща музика.Помолих го да спре музиката ядоса се.Миналата година на прав участък от пътя без други автомобили радиоато го приспива.Катастрофира ..Подобна пси активна музика тероризира много заводи в UK. Обсебени провеждат музик терор по 12 часа дневно по време на работа.Жертвите всички работещи имат трайни увреждания.Терористи внушават през радиото убииства вкл с взрив ножове брадви чукове вилици..

23

Анонимен

преди 4 години

Тази година се сблъсках с внушаван терор през радио и GSM музика.Мъж от малцинствена група пуска няколко пъти една и съща мелодия по смарт фон.Помолихме го да спре .Озвери се от мелодията/първо декодира и търси поели специфични озверяващи храни и напитки разрушава общата охрана на консуматора и го обсебва .Обсебения започна д а налит а на бой и направи опити за убииство.

22

Луни Тюнс

преди 4 години

Като го гледам този "Спондж Боб" от снимката с интелигентното изражение и ниското чело.. си мисля, че една обикновена детска свада могат да я разследват поне седмица, а какво остава за разкриването и залавянето на опасен и въоръжен психопат, койти броди 10 дни незнайно къде.

21

Анормален

преди 4 години

Дали за топка и цефка все тая.Въпроса е че всеки с по 20 лайка си вярва ,че е най- големия и изхода на все повече спорове дори с родители е или в болницата или в ареста....Осъзнайте се всички сме прах носен от вятъра.....

20

Присмехулник

преди 4 години

при глиганите няма спор за футбол! футболът се ограничава само с препикаване и осиране на терена! да видим, дали булката пенка е чела "косачи" на Пелин... :-)))

19

Eha

преди 4 години

Зайков не го ли заловиха

18

БеГеМама

преди 4 години

Пак ли драма?

17

Родителите!

преди 4 години

родителите, съвсем явно, незнаят как се отглежда дете! Забелязваме, все по - често, потрошени пейки, кошчета и т.н.... !!! Глоби трябват, както за подобни неща, така и за полицията, която по принцип си бездейства !

16

Анонимен

преди 4 години

Ей, добре, че се случи екшън да отвлече вниманието от срамната акция срещу Зайков.

15

Анонимен

преди 4 години

Закривай таз "държава" няма смисъл.

14

Анонимен

преди 4 години

Туй е причината кат оправдание при такива инциденти на нападение с използване на нож за отмъщение до убийство или прободни рани с опасност за живота,че още го сочат малолетен,но той вади нож кат пълнолетен,което действие как постъпка,начин на мислене,на изпълнение при спор,на използване на хладно оръжие за целта,на въоръжение постоянно снаряжение не се различава за възраста,що за малолетен,пълнолетен,мъж,старец,столетник,така че неговия случай защо ще го разглеждат детски как и присъда занижена.

13

Анонимен

преди 4 години

Според мен единия виси пари на другия за амфетамини.. нито футбол, нито момиче има в цялата история

12

Анонимен

преди 4 години

Те на 14 години са агресивни надрусани анаболни ***, мутирали питеци по 90-100 оки.Значи може на 8 години да си избира пола, а не може на 14 да носи отговорност. Де "ценности", де логика.

11

Анонимен

преди 4 години

Мда, а трябва леко възрастта, при която може да се лежи, да спадне до 16, а може би и до 14.Да видим тогава как ще се измъкват....

10

Чората

преди 4 години

С Чането ко стана :)))))))))))))))))))))

9

ГошоТошо

преди 4 години

А може и да е било комбинирано - за финала Холандия - Германия по женски футбол.

8

Охобохо

преди 4 години

Оставка за министъра на МВР!През ден убийства и почерня от барети,а онзи е на свобода.Сега пък дете наръгано,защото имаме ''мноооого'' деца и задържали един,ама той ли е,не е ли той не се знае.Важното е народа да си трае.Ама стига толкова!ОСТАВКА!

7

Анонимен

преди 4 години

Йевро-хатлантизъм в най-чист вид. И димукрадция, права и безценности.

6

Анонимен

преди 4 години

И този случай не им ясен, и Зайков също.... Така е, като няма нищо в *** ви кратуни! Оставка! За нищо не ставате!

5

Анонимен

преди 4 години

Сега ще завардят хотел Плиска, ще пуснат кучета, хеликоптери, снайперисти и ще почнат да претърсват района.