Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Шофьори на автобуси и тролеи, както и ватмани, ще информират МВР за големи групички агитки преди мача между Левски и ЦСКА в неделя, обяви заместник-директорът на СДВР Антон Златанов.

Oще по темата
Той посочи, че повече полицаи ще има в центъра и най-вече около стадиона. Няма да се допуска пресичане на пътя на агитките, а след края на мача, в зависимост от резултата, едната от агитките ще бъде задържана докато районът около стадиона се освободи.

От полицията уточниха, че на влизане в стадиона феновете ще бъде проверяван на две места.

Шествия на фенове, които да спират движението, няма да бъдат допускани, категорични са от полицията. От там припомнят, че от събота влизат в сила забрани за паркиране около националния стадион, където ще се играе срещата.

Вече никой от феновете няма да има право да ходи с маска на лицето. Освен това вече има близо 20 човека, които са със забрана да посещават мача.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Ветрувианския човек

преди 5 години

Фен съм на Миньор!!!От три години съм спрял да ходя на мачове. Просто защото първенството за нищо не става.На времето от 30 мача поне 25 гледах.Бой е имало през кръг по стадионите това не ме е уплашило или спряло. Но да гледам манкенчета как се влачат по терена няма как да стане.,

6

БГ ФУТБОЛ ???

преди 5 години

СЕГА НА МАЧ ХОДЯТ САМО ДЕГРАДИРАЛИ ТИПОВЕ. ЛЕВСКАР СЪМ НО АЗ И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ НЕ СМЕ СТЪПВАЛИ НА ГЕРЕНА, ОТКАКТО *** СЪБЛЯКОХА ПЕТЕВ И НИ ДАВАХА ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ. В ЕВРОПА. ТОЛКОВА НИСКО Е ПАДНАЛО НИВОТО НА КУЛТУРА, ЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ АСОЦИИРАМ С ТАКИВА ВАНДАЛИ И ПРОПАДНАЛИ ТИПОВЕ НАРИЧАЩИ СЕ И ТЕ ЛЕВСКАРИ.

5

Анонимен

преди 5 години

Следваме съветския модел, погрешно наричан руски. Там ултрасите се бият до кръв, организрат се в престъпни групи и се контролират от органите.

fallback