fallback

Общ преглед

Множество огромни дупки по улиците тормозят жителите на столичните ж.к. "Обеля 1",  ж.к "Обеля 2" и "Обеля", сигнализира читател на Dnes.bg.

По думите му от години в района не се прави нищо за решаване на проблема, освен от време на време да се запълват некачествено дупки.

"В момента районът е като разкопана нива с множество дупки, някои от които с дълбочина 15 см. Наясно съм, че в този сезон, поради ниските температури, не е подходящо да се извършват подобни дейности, но защо администрацията не е възложила ремонта на фирмата, с която има сключен договор за асфалтиране още през есента, преди започване на зимния сезон", пита в писмото си читателят.

Той отбелязва, че улиците стоят разбити още от лятото, а сега след студа и солта, дупките стават все по-големи.

"Улица "Обелски могили" е невъзможна вече за движение и на автомобили, и на пешеходци. В края на улицата, където започват ромските къщи, няма  изградени тротоари, дъждоприемни шахти и уличното платно е цялото разкопано. Многократно сме сигнализирали на районната администрация, също така и на Столична община, но без резултат. При проливни дъждове водата влиза в дворовете на хората, улицата става непроходима и като езеро", пише читателят и пита в заключение:

"Тук е момента да попитам вас: В кой век живеем, че толкова години този проблем не се решава?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 5 години

Една от снимките на улицата са частни имоти който в момента течът процедури по Учождаване

43

Обеля

преди 5 години

Аз се закупих гребна лодка, все пак ако потопа продължи съм си отворил фонд "моторна лодка"

42

Анонимен

преди 5 години

Пътя по принцип е незаконен в скоро време ще бъде затворен така, че радвайте му се сега на него макар и с дупки, че го има.. Това са частни имоти!!!

fallback